În cea mai mare parte, aplicațiile de dating și site-urile web ne-au dat o nouă modalitate convenabilă de a ne conecta cu oamenii – dar dating online a introdus câteva probleme noi. Interacționarea cu străinii prin intermediul aplicațiilor vă poate pune la risc pentru furtul de identitate, hărțuirea online și înșelătoriile.

Și dacă vă decideți să vă întâlniți în lumea reală, din păcate, există și o șansă să vă găsiți în pericol fizic. Nu sunteți niciodată responsabil pentru comportamentul lipsit de respect al altora, dar există lucruri pe care le puteți face pentru a vă proteja când interacționați cu un străin. Mai jos am enumerat câteva sfaturi de siguranță utile.

Raportarea și blocarea

Utilizatorii pot bloca și raporta cu ușurință conturi suspecte de pe Matrimoniale Publi24? Ei bine, da. Majoritatea acestor platforme au aceasta optiune, astfel incat toti utilizatorii sa poata naviga in siguranta si fara sa fie deranjati de anumite persoane. Sa nu uitam ca pe astfel de site-uri sunt oameni de tot felul. Unii dintre ei sunt foarte needucati si chiar isi doresc sa faca rau intr-un fel sau altul. De aceea, cu ajutorul acestei optiuni, poti fi in siguranta tot timpul si nu o sa ai absolut nici un fel de probleme.

Vizibilitate controlată

Utilizatorii sunt capabili să controleze vizibilitatea profilului lor? Este important să vă amintiți că orice pe care ați pus online este în esență public – este adevărat și pentru aplicațiile de întâlniri. Dar unele aplicații fac mai ușor decât altele pentru ca utilizatorii să găsească și să se contacteze unul pe altul. Grindr, de exemplu, vă permite să căutați persoane din cadrul aplicației. Alegeti cu mare atentie un site de dating.

Prevenirea fraudei

Indiferent de aplicație sau caracteristicile sale, este important să rețineți că orice site de dating are potențialul conturilor false. Orientările de mai sus pot oferi un strat suplimentar de protecție, dar în cele din urmă, nici o aplicație nu poate verifica cu adevărat identitatea membrilor săi și nici nu efectuează controale de fundal. Dar puteți face lucrurile pe cont propriu pentru a compensa acest lucru.

Alegerea unui site și configurarea profilului dvs.

1. Evitați site-urile și aplicațiile care permit ca oricine sa va apeleze, indiferent de sentimente. Din păcate, oamenii au deja o mulțime de mesaje neplăcute și lipsite de respect. Probabil că nu poate fi complet evitată o astfel de situatie, dar dacă utilizați o aplicație care necesită ambele părți să-și exprime interesul înainte de a începe mesajele, puteți obține mai puține mesaje care vă fac să vă simțiți nesigure sau incomod.

2. Acordați atenție setărilor de geografie în aplicațiile de dating. Multe aplicații de dating utilizează locația dvs., dar străinii nu ar trebui să aibă acces la informații care le permit să găsească cartierul dvs. in care locuiti.

3. Folosiți fotografii unice pentru profilul dvs. Este foarte ușor să faci o căutare de imagine inversă cu Google. Dacă profilul dvs. de dating are o fotografie care apare și pe contul dvs. Instagram sau Facebook, va fi mai ușor pentru cineva să vă găsească pe social media.