Serile de vară sunt un moment foarte bun să-ți pregătești o porție mare de popcorn pe care să o savurezi la un film. Indiferent dacă îți chemi gașca la tine sau vrei să te bucuri de un film singur, ai foarte multe opțiuni dintre care poți alege. În mod evident, vei alege filmele care se potrivesc cu preferințele tale și cu starea de spirit din acel moment.

Însă există și filme pe care nu te-ai fi gândit în mod normal să le vizionezi. Din acest motiv ar fi bine să arunci o privire la recomandările de mai jos. Unele dintre ele te vor face să vrei să le revezi de cât mai multe ori.

RV

Un prim film pe care nu trebuie să-l ratezi sub niciun preț vara aceasta este comedia RV. După cum îi sugerează și numele, este vorba despre o familie care decide să meargă într-o călătorie în rulota lor specială.

Vacanța pe care o plănuiseră în mod inițial pentru a ajunge în Hawaii se transformă într-o adevărată aventură. Cuplul are parte de tot felul de surprize de-a lungul aventurii lor, iar Robin Williams te face să te bucuri de o comedie pe bune. Chiar dacă filmul este puțin mai vechi, cu siguranță acțiunea nu te va face să simți acest lucru.

Gambitul Reginei

Din moment ce nu ai prea mult timp la dispoziție în această vară, poți să pui în așteptare acele seriale lungi până când vremea se mai răcește. Totuși, din când în când îți dorești să vezi un serial bun.

Un exemplu bun este și Gambitul Reginei, mini-serial de care cu siguranță ai tot auzit până acum. Acesta este despre o fată care își descoperă pasiunea pentru șah și face o carieră din acest lucru. Activitățile minții au fost mereu o metodă bună de concentrare, de dezvoltare a unei strategii și de a urmărire cu atenție a fiecărei mișcări pe care adversarul o face. Acest serial este o dovadă a faptului că oricine poate deveni profesionist la un astfel de joc dacă chiar își dorește acest lucru.

Jaws

Dacă vrei să ai parte de adrenalină în momentul în care vizionezi un film, sigur nu trebuie să ratezi Jaws. Poate că ai vizionat deja acest film, dar dacă nu ai făcut acest lucru încă, acum este momentul perfect.

Având 20 de nominalizări la Oscar și cu 15 premii câștigate, sigur va fi pe placul tău.

Pe scurt, acțiunea are loc pe insula Amity, un loc în care principala sursă de venit sunt plajele. În momentul în care un șerif descoperă faptul că o persoană a fost atacată de un rechin, decide să închidă plajele, dar nu toată lumea este de acord cu acest lucru.

Planul localnicilor dornici să-și mențină afacerile „în viață” este să vâneze rechinul. Poate nu este printre filmele pe care să dorești să le vizionezi înainte de a merge la plajă, dar e o aventură pe care nu trebuie s-o ratezi.

Black Widow

Un film mai actual, din seria Marvel. Pe scurt, Scarlett Johansson, actrița care o interpretează pe Natasha Romanoff este o foarte bună spioană și o pricepută când vine vorba de infiltrare.

Abilitățile sale excelente în ceea ce privește artele marțiale o transformă în Văduva Neagră. Dar acest rol o ia prin surprindere și îi pune în față provocări la care nu s-ar fi gândit până acum.

Efectele speciale folosite în acest film recomandă vizionarea sa în cinema, sub formă 3D. Anumite părți te vor ține în suspans, acest lucru și datorită personajelor care își interpretează rolul foarte bine.

Fără zgomot 2

Un alt film interesant de vară este Fără zgomot 2, o opțiune pentru iubitorii de mister și nu numai.

Personajul principal, Evelyn Abbott, se trezește în mijlocul unei situații fără precedent. Deși are cunoștințele necesare în ceea ce privește slăbiciunile creaturilor de care nu poate scăpa, tot nu reușește să găsească un loc în care să se ascundă.

La peste 400 de zile de la apariția primului film, familia Abbott își face curaj să părăsească în sfârșit locul în care s-au ascuns și pornesc într-o experiență care ar putea să le pună viața în pericol.

Totuși, ei își doresc să dea de urme de civilizație. Supraviețuitorii nu au de ales decât să iasă din ascunzători și să calce pe terenuri necunoscute în liniște deplină. Restul trebuie să descoperi vara aceasta.

Acestea sunt câteva opțiuni interesante pe care le poți viziona într-o seară caldă de vară sau într-o zi de duminică în care nu prea ai chef să faci alte lucruri.