A fost doar o chestiune de timp înainte ca serviciile juridice să fie online. În fiecare industrie, tehnologia redefinește în mod constant modul tradițional de a face lucruri – și legea nu este diferită. Cu mai multe și mai multe servicii juridice online disponibile, este posibil să fiti inca in dubii dacă este o idee bună să obțineți un avocat online pentru nevoile dvs. legale de afaceri.

Este mai ieftin, mai rapid și mai convenabil – dar există riscuri?

Serviciile juridice online precum avocat-online.eu, sunt o mare schimbare de la modelul de drept tradițional, astfel încat este perfect normal sa va intrebati dacă sunt la fel de eficiente și de încredere. Să aruncăm o privire la cele mai importante lucruri de luat în considerare atunci când decideți dacă să folositi un avocat online sau nu.

1. Incredere și empatie

Pentru multe întreprinderi, având o relație de încredere cu avocatul lor este esențială. Dar este posibil să construim acest nivel necesar de încredere și înțelegere atunci când nu vă puteți vedea cu avocatul în față? Există ceva despre interacțiunile față în față care vă dau acel strat suplimentar de empatie umană. Dar asta nu înseamnă neapărat că interacțiunile online vor compromite integritatea relației cu avocații. Dacă vă gândiți la asta, suntem toți obișnuiți să comunicam cu o gamă de persoane și furnizori de servicii online. Principalul lucru de reținut este că persoana de la celălalt capăt este doar – o altă persoană. 

Beneficiul angajamentului unui avocat online este că, deși este posibil să nu il vedeți în viața reală, aveți o ocazie mult mai mare de a-l contacta și de a comunica cu el. Cu ușurința de comunicare online, puteți lua legătura cu avocatul dvs. oricând, din orice loc va aflati. Cu acest nivel mai mare de comunicare, puteți avea încredere că avocatul dvs. înțelege nevoile și preocupările dvs. Puteți colabora cu el și puteti gasi impreuna o soluție care îndeplinește cerințele dvs.

2. Transparență și accesibilitate

Ați fost vreodată într-o situație în care aveți nevoie de servicii juridice, dar nu ați știut ce avocat sa alegeti, ceea ce aveți nevoie și ce implica un astfel de proces? Multe servicii juridice online sunt proiectate să fie mai accesibile și mai transparente, astfel încât să puteți vedea serviciile furnizate într-o manieră rapidă și ușoară. Astăzi nu aveți nevoie să intrați într-un birou și să plătiți pentru o consultare inițială – puteți căuta servicii online și puteți obține o ofertă oricand doriti. Avocații online și firmele de avocatură vă pot ajuta să găsiți răspunsurile pe care le căutați.

3. Siguranța prețurilor

O altă concepție comună in ceea ce priveste un avocat tradițional este că nu știi cât de mult te va costa. Cele mai multe servicii juridice online oferă un serviciu de taxe fix, astfel încât să puteți înțelege exact ce servicii aveți nevoie și care este prețul pe care trebuie sa il platiti. Asta înseamnă că nu exista costuri ascunse.

4. Eficiență

Impactul tehnologiei asupra serviciilor juridice online înseamnă ca avocații sunt mai productivi și au mai mult timp pentru a oferi soluții eficiente la întrebările dvs. Cu eficiența tehnologiei, serviciile juridice online maximizează timpul petrecut pentru rezolvarea problemei dvs. Acest lucru înseamnă adesea că nevoile dvs. de afaceri sunt completate la un standard mai înalt, la o fracțiune din timp. Economiile de timp înseamnă servicii mai ieftine și mai rapide – și accentul va rămâne asupra nevoilor dvs. legale pe tot parcursul procesului. Pe evz.ro poti citi mai multe despre serviciul juridic online si beneficiile pe care acesta le ofera.