Până acum, ați auzit despre marketingul de conținut, dar dacă nu ați investit încă în acesta, s-ar putea să fie din cauză că sunteți sceptic cu privire la beneficiile pe termen lung; reticent în a investi puternic în ceea ce s-ar putea dovedi a fi un moft. S-ar putea să fiți intimidat de complexitatea percepută a strategiei. Marketingul prin conținut este una dintre cele mai practice, eficiente și utile strategii de marketing din ziua de azi. Lăsați urmatoarele avantaje să vă convingă:

1. Mai mult conținut la fața locului

Poate părea o simplă observație, dar mai mult timp petrecut în marketingul de conținut înseamnă că veți avea mai mult conținut pe site-ul dvs. Asta înseamnă că clienții dvs. vor avea mai multe motive pentru a rămâne, mai multe oportunități de a se familiariza cu marca dvs. și mai multă încredere, ceea ce va duce la rate mai mari de conversie. Cu un conținut excelent, utilizatorii dvs. vor rămâne pe site-ul dvs. mai mult timp, iar acesta este întotdeauna un lucru bun. Poti apela cu incredere la Optimizare Seo Mogu, unde o echipa de specialisti te va indruma catre succes.

2. Vizibilitate mai mare în motoarele de căutare

Fiecare postare nouă pe care o adăugați pe blogul dvs. este o altă pagină pe care Google o va indexa. Mai multe pagini nu se corelează întotdeauna cu mai mult trafic de căutare, dar indexarea mai multor pagini de calitate vă poate oferi mai multe oportunități de clasare pentru mai multe interogări de căutare. Dacă vizați cuvinte cheie lungi și subiecte pe care clienții dvs. le caută frecvent, nu ar trebui să aveți probleme să apară pentru acele căutări cu arhiva dvs. de informații.

3. Autoritate de domeniu superioară

Scrierea mai multor conținuturi de calitate superioară va crește expertiza percepută, autoritatea, relevanța și încrederea site-ului dvs. Dacă conținutul respectiv câștigă mai multe legături de intrare din surse externe, autoritatea de domeniu a site-ului dvs. web va crește și mai mult. O autoritate de domeniu mai înaltă se corelează puternic cu clasamente de căutare mai ridicate, astfel încât, cu cât produceți mai mult conținut de calitate, cu atât veți obține vizibilitate de căutare organică în toate zonele site-ului dvs.

4. Mai mult trafic social (și adepți!)

Distribuiți conținutul pe platformele dvs. de socializare pentru o expunere sporită. Dacă faceți acest lucru, mai mulți utilizatori vor vedea și citi materialul dvs. – în plus, utilizatorii vor avea ocazia să vă împărtășească conținutul cu prietenii și adepții lor, crescând foarte mult cercul de adepți. De-a lungul timpului, veți câștiga din ce în ce mai mulți adepți pentru marca dvs. pe rețelele de socializare și, ca rezultat, mai mult trafic din rețelele sociale.

5. Creșterea potențialului de conversie

Obiectivele dvs. principale cu conținut sunt să informați, să ajutați și să aduceți valoare cititorilor dvs. Puteți utiliza orice spațiu rămas de care aveți nevoie pentru a amplasa unul dintre produsele sau serviciile dvs. Dacă acest lucru se face cu tact, puteți crește cu ușurință numărul de conversii pe care le obțineți. Amintiți-vă că cuvântul cheie aici este „cu tact” – nu vă transforma conținutul într-o reclamă.

6. Reputație îmbunătățită a mărcii

Când oamenii îți citesc materialul, vor crea o impresie despre marca ta. Dacă consideră că ceea ce citesc este util, informativ sau luminos, se vor gândi mai bine la marca dvs. Mai mult, dacă vă vor vedea conținutul publicat pe surse externe și vor apărea pe fluxurile lor de știri sociale, vă vor percepe ca un lider de încredere. Intra pe soeasy.ro pentru a afla de ce content marketingul este la putere in prezent.