Sexul grozav este una dintre cele mai bune parti ale unei relatii. Impartasirea de momente placute si pasionale cu cineva pe care il considerati atractiv face parte din experienta umana. Dar daca nu ai gasit inca pe cineva special, fii cu ochii pe anunturi matrimoniale Cluj  sau alt site de intalniri ca matrimoniale Bacau  unde poti gasi persoana cu aceleasi dorinte ca si tine.

Daca te-ai decis citeste aici ca sa vezi cum sa faci sa functioneze prietenia cu beneficii.

Ambii trebuie sa fiti de acord

Consimtamantul este foarte  important atunci cand ai o relatie, fie ca e vorba de o legatura unica, de o prietenie cu beneficii sau casatorie. Tu si partenerul trebuie sa fiti sinceri cu limitele si dorintele pe care le aveti.

Intotdeauna folositi protective

Nimic nu poate strica relatia dintre voi ca o infectie sau o sarcina neplanuita. Intreaga idee din spatele prietenilor cu beneficii este ca nu exista niciun angajament, ceea ce inseamna ca ambii sunteti liberi sa aveti cat de multi prieteni cu beneficii doriti. Si niciodata nu uitati sa va protejati. Utilizarea protectiei te va ajuta pe tine si pe partenerul tau sa va mentine-ti sanatatea.

Trebuie sa comunicati

Daca vrei cu adevarat ca prietenia cu beneficii sa functioneze, trebuie comunicati deschis – si asta inseamna sa-ti asculti partenerul si sa-ti exprimi propriile dorinte. Cel mai important lucru este sa fiti sinceri cu privire la motivul pentru care amandoi sunteti acolo si la ce sperati in aceasta relatie.

Sunteti liberi sa va distrati

Prietenia cu beneficii va ofera sansa de a va experimenta sexualitatea in moduri noi. Profitati de oportunitate explorand dorintele voastre. si, in cele din urma, distrandu-va. Prietenia cu beneficii este o modalitate excelenta de a va satisfice ambii nevoile sexuale si poate fi productive.

 Nu deveniti gelosi

Intreaga filozofie din spatele prieteniei cu beneficii este ca este o experienta distractiva pentru ambii, fara obligatii, care sunt de obicei intr-o relatie serioasa. Si odata ce nu sunteti fideli unul altuia, aveti libertatea de a avea cat de multi multi parteneri sexuali doriti.

Nu incercati sa fiti mai mult decat prieteni cu beneficii

Desi a-ti inceput ca prieteni cu beneficii, exista intotdeauna sansa ca unul dintre voi sa doreasca mai mult. Daca nu e loc pentru mai mult, rupe-ti relatia, caci ambii ve-ti ajunge sa suferiti.

Trebuie sa stiti cand sa va opriti

Nici o prietenie cu beneficii nu dureaza pentru totdeauna. Stiind cand este timpul sa trece-ti mai departe, ve-ti reusi sa o incheiati pe o nota pozitiva. Prieteniile cu beneficii sunt foarte asemanatore cu prieteniile non-sexuale – oamenii vin si pleaca in viata ta, si asta e firesc.Nu totul trebuie sa dureze pentru totdeauna, pentru a fi util si interesant. Continua-ti atat timp cat este distractiv. Si cand atractia sexuala dintre voi nu mai e, este timpul sa ramane-ti doar simpli prieteni.

Gaseste o persoana care te va respecta – cineva care te va trata ca pe un prieten nu un ,,hit-it-and-quit-it” crezand ca sentimentele tale nu conteaza. De asemenea, gaseste pe cineva interesant cu care poti avea o conversatie buna. Si mintea are nevoie de stimulare!