Cele mai populare sporturi diferă uneori foarte mult de la o țară la alta, așa că este o idee bună să arunci o privire asupra celor mai populare din România. Reperul pentru cele mai populare sporturi din lume este numărul estimat de fani, adică adepți activi ai sportului respectiv. Acest clasament arată că preferințele sportive variază foarte mult de la o țară la alta.

România este o națiune care iubește absolut sportul. Se observă acest lucru și din popularitatea caselor de pariuri din țara noastră. Desigur, cele mai populare dintre acestea sunt respectivele case de pariuri online cu cash out. Plasând pariuri pe acestea, îți poți mări veniturile considerabil. Așadar, în acest articol, vom vedea care sunt cele mai populare 3 sporturi din țara noastră pe care poți plasa pariuri.

Top 3 sporturi populare în România

Sporturile sunt întotdeauna frumoase, indiferent de câți sportivi le practică sau de publicul care le urmărește. Atâta timp cât echipele sunt complete și, dacă spiritul este potrivit, e mereu distractiv. Acestea sunt practicate în toată lumea, fie ca hobby, drept carieră sau pentru pasionații de pariuri sportive în România.

Diverse jocuri au crescut în popularitate pentru a aduna o mulțime de urmăritori în întreaga lume. Însă, există 3 sporturi populare în România care au mulți fani în fața televizoarelor, dar și la casele de pariuri online. Mai jos, vom afla care sunt top 3 cele mai populare în țara noastră.

  1. Fotbal – cel mai popular sport din lume

  Fotbalul este cel mai popular sport din lume. Se estimează că peste jumătate din populația lumii se consideră fani ai fotbalului. Sportul se bucură de aproximativ 4,0 miliarde de oameni după aceea și de o sferă de influență globală. Fotbalul antic a fost urmărit din China încă din secolul al II-lea. Romanii, grecii și japonezii au fost, de asemenea, considerați posibil primi jucători ai acestui sport.

  Fotbalul contemporan a început în Anglia, unde a strâns un interes considerabil și s-a răspândit în alte părți ale lumii. Sportul este mai popular în Europa și în America decât pe orice alt continent.

  De asemenea, în casele de pariuri sportive din România, fotbalul ocupă locul de top. Aici, gama de pariuri este cea mai variată și, de asemenea, se bucură de foarte mulți experți în domeniu. De exemplu, Constantin Mazilescu este unul dintre experții în pariuri sportive la fotbal și oferă ponturi și sfaturi ajutătoare.

  Dacă te întrebi ce opțiuni ai atunci când plasezi pariuri pe unul dintre aceste sporturi populare în România, îți enumerăm următoarele:

  • Pariuri 1×2;
  • Handicap;
  • Total goluri;
  • Scor corect;
  • Pauza/Final;
  • Marcatori;
  • Cornere.

   2. Tenis

   Tenisul are o urmărire globală estimată de 1 miliard de fani și o sferă de influență globală. Se crede că mai multe versiuni ale sportului au fost jucate de egipteni, romani și greci, deși sportul modern a fost popularizat pentru prima dată în Franța.

   Sportul este practicat de două echipe a câte unul sau doi jucători fiecare și constă în aruncarea unei mingi pe o plasă cu ajutorul rachetelor de tenis. Punctele se obțin atunci când adversarul nu împinge mingea înapoi în dimensiunea predeterminată a câmpului dreptunghiular. Dacă te întrebi de ce este iubit sportul în România, ei bine, pentru că acesta are reguli simple și poate aduce câștiguri imediate la casele de pariuri.

   Cei care aleg să parieze pe tenis, pot alege opțiuni de pariere, precum:

   • Handicap asiatice;
   • Handicap european;
   • Pariu pe set;
   • Scor corect;
   • Total game-uri.

    3. Volei

    Influența principală a voleiului este observată în Europa de Vest și America de Nord, iar sportul are o estimare globală de 900 de milioane de fani. Sportul a fost inventat în Statele Unite de William G. Morgan în 1895

    Sportul a evoluat de-a lungul anilor la sportul modern, prezentând două echipe de 6 jucători care aruncă o minge peste o plasă. Este, de asemenea, un sport întâlnit și în casele de pariuri sportive în România. Iată câteva tipuri de pariuri disponibile pe tenis, dacă vrei să faci bani pe sport:Câștigător meci;

    • Număr de seturi;
    • Total puncte în set;
    • Scor exact;
    • Handicap.

    Concluzie

    Când vine vorba de sport, este clar că fotbalul domnește suprem. Voleiul și tenisul sunt, de asemenea, foarte populare. Cu toate acestea, există multe alte sporturi jucate în întreaga lume, care sunt, de asemenea, foarte populare. Unele sporturi sunt practicate în interior, în timp ce altele sunt practicate în aer liber.

    De asemenea, acestea sunt foarte prezente și în ofertele caselor de pariuri din România. De aceea, pasionații ar trebui să știe ce opțiuni de pariere au când vine vorba de aceste sporturi. Așadar, alege și tu să pariezi pe aceste sporturi populare de la operatorii de jocuri de noroc din țara noastră.