Președintele american John Fitzgerald Kennedy spunea că „leadershipul și învățarea sunt interconectate“. Este clar că un om care a ajuns să conducă cea mai mare putere economică și militară a lumii știa despre ce vorbește. Într-adevăr, cei care fac performanță în funcțiile de conducere nu se bazează niciodată doar pe calitățile înnăscute, ci știu că întotdeauna există lucruri noi pe care trebuie să le învețe.

Poți aplica la rândul tău această strategie de succes prin intermediul unui curs de leadership oferit de echipa Brightway®, care încă din 2004 concepe și pune în aplicare programe de dezvoltare profesională și personală.

Curs de leadership pentru începători – First Time Manager

Programul First Time Manager se adresează în special persoanelor recent promovate, celor care își doresc o carieră în management, dar și celor interesați să descopere cele mai noi și mai eficiente modele de management și tehnici de creștere a productivității.

Cursul este centrat pe dezvoltarea abilităților de conducere, pornind de la identificarea punctelor forte, care trebuie scoase în evidență cât mai frecvent, dar și a zonelor în care este nevoie de corecturi și de îmbunătățiri. Activitățile sunt corelate, pentru fiecare participant, cu funcția pe care o deține sau o vizează, cu domeniul de activitate și industria în care activează.

Se începe cu un proces de autocunoaștere și de explorare a propriilor valori, abilități și tipare de comportament. Pe această bază, sunt identificate cele mai potrivite modalități de adaptare la funcția de conducere deținută și sunt primite instrumente de lucru cu oamenii, precum și tehnici de motivare a echipei, pentru obținerea rezultatelor dorite.

Curs de leadership strategic pentru manageri cu experiență

Trainingul este util pentru managing partners, administratori, CEOs, manageri de departament, antreprenori, toți cei care conduc echipe și își doresc să dezvolte sisteme de lucru performante, capabile să se adapteze continuu la schimbările mediului de business.

Activitățile au forma unui antrenament practic, de tip simulare, în care participanții lucrează în echipe de 2-3 persoane. În acest cadru, sunt identificate și utilizate instrumente menite să clarifice și să implementeze viziunea liderului în organizație. Scopul este construirea unei strategii pentru a optimiza procesele, rolurile și sistemul motivațional.

Pe măsură ce participanții înaintează în curs, ei proiectează, testează și construiesc planurile, folosind modele și concepte preluate din psihologia comportamentală. Astfel, se descoperă contextele în care oamenii devin motivați, precum și mecanismele de adaptare la schimbările rapide ale mediului actual de business, astfel încât performanța să devină o obișnuință.

Managementul schimbării, util la toate nivelurile

Acest curs de leadership răspunde uneia dintre cele mai mari provocări ale mediului de afaceri actual. Într-o lume globală, influențată de evenimente care au loc în diferite părți ale planetei, schimbarea devine o regulă, iar adaptarea o necesitate absolută.

Prin urmare, trainingul se adresează antreprenorilor, top managerilor, liderilor de echipe și oricărei persoane care vrea să învețe cum să dezvolte strategii și comportamente adaptative, pentru a gestiona schimbările din jur. Simulările sunt concepute astfel încât să îi ajute pe participanți să gestioneze diferite tipuri de schimbare, să comunice și să implementeze strategii eficiente de adaptare în echipă.

Înscrie-te la un curs de leadership și vei face încă un pas spre construirea unei cariere de succes, la cel mai înalt nivel!