Vrei sa fii iubit, admirat si respectat, dar ce se intampla daca pare pur si simplu fals? A fi fals inseamna a fi nesincer, mai degraba decat autentic. Invatand cum sa te vezi pe tine si pe oamenii din jur intr-un mod pozitiv si onest, poti sa nu mai fii fals si sa fii cine esti cu adevarat.

Daca vrei sa stii cum sa nu fii o persoana falsa, citeste mai jos

Fii tu insuti  

Uneori simtim ca trebuie sa actionam intr-un anumit mod pentru a ne ,,incadra” si sa ne simtim acceptati. Realitatea este ca este mult mai greu sa ,,prefaci” decat sa fii tu insuti. Poate fi greu emotional si fizic si adesea te face sa te simti mai rau in legatura cu tine. Presiunea colegilor poate fi dificila atunci cand tot ce vrei este ca oamenii sa te accepte. Dar adevarata acceptare incepe de la tine.

Asculta vocea ta interioara

Cand nu suntem siguri de noi insine, suntem influentati de ceea ce cred sau spun altii pentru a determina cine suntem si cum actionam. In fiecare zi, reflecteaza la ceea ce crezi cu adevarat despre o situatie, persoana sau actiune cu scopul de a exprima sau de a actiona in conformitate cu valorile tale pentru a trai cu adevarat. Vocea ta interioara te ajuta sa-ti spuna diferenta dintre ceea ce este bine si rau. Nu iesi la intalniri cu coelge sau cu fete de pe site-ul E-cs.ro – Escorte Romania doar pentru a parea interesant sau pentru a impresiona pe cineva. Daca vrei sa-ti gasesti o partenera fa-o pentru ca asa doresti tu, nu pentru popularitate sau altceva. Daca vrei sa-ti creezi un cont pe un site de intalniri, fa-o doar pentru ca tu doresti acest lucru, altfel nu va fi ceva adevarat.

Priveste-ti interiorul, mai degraba decat intr-o oglinda

Ceea ce porti si cati bani ai (sau familia ta) nu te defineste. A pretinde ca ,,ai totul” purtand haine de lux sau actionand mai bine decat alte persoane nu este autentic sau sincer. A fi real inseamna a fi sincer cu privire la ceea ce vrei cu adevarat, sa-ti urmezi visele. ,,Sa te imbraci pentru a impresiona” nu este o cerinta 24/7. Desi este sanatos sa arati bine si sa-i faci pe ceilalti sa te complimenteze, nu iti poti defini simtul sinelui doar prin ceea ce spun sau gandesc altii.

Fa un pas inapoi de pe retelele de socializare

In lumea noastra moderna, exista o multime de moduri in care putem crea imagini artificiale sau ,,false” pentru a ne simti mai bine. Selfie-ul tau pe Instagram sau Facebook poate arata bine in acel moment, dar nu este cine esti in realitate. Este o imagine si nimic altceva. A-i determina pe oameni sa te ,,urmareasca” sau ,,sa te placa” in social media poate avea un impact emotional, deoarece simti nevoia de a concura cu altii pentru atentie, mai degraba decat sa te gandesti la ceea ce conteaza cu adevarat in viata.

Evalueaza ceea ce conteaza pentru tine

In loc sa incerci sa atragi atentia sau sa ii faceti pe oameni sa te respecte prin imaginea ta externa, intelege ca oamenii vor fi de fapt atenti daca ai ceva de spus. Gandeste-te la valorile tale . Valorile determina ceea ce este important pentru tine si a fi ,,real” inseamna ca actiunile si cuvintele tale sunt in concordanta cu valorile tale.

Nu te mai preface ca esti fericit tot timpul

Pretinzandu-te ca esti fericit tot timpul, probabil ca eviti problemele importante cu oamenii si lucrurile care se petrec in viata ta. Este posibil sa ai o decizie dificila de luat sau sa te confrunti cu adevarat intr-o situatie dificila. Desi este in regula sa spui ca faci ,,bine”, exista momente in care nu trebuie sa zambesti si sa te prefaci ca totul este in regula. Esti om. Ai zile bune, zile rele.