Cand ne referim la serviciile pe care agentiile de inchirieri auto Bucuresti le ofera clientilor, marii operatori din acest domeniu de activitate trebuie sa ofere servicii de cea mai buna calitate adaptate cerintelor de transport.

Iata o parte dintre aspectele de care tin seama  specialistii in servicii de inchirieri auto Bucuresti de la Rent-a-car-otopeni.ro atunci cand pregatesc masinile pentru livrare si cum isi mentinde fiecare data servicii de calitate la cele mai inalte standarde de pe piata. Intotdeauna acestia pun accent pe calitatea serviciilor pe care le pun la dispozitia clientilor, pe flota autope care o mentin intr-o stare ireprosabila dar si pe conditiile de inchiriere care sunt de fiecare data simplificate astfel incat oricine sa poate accesa unastfel de serviciu de inchirieri auto Bucuresti la un cost transparent si lipsit de clauze ascunse.

Gama cat se poate de diversificata de masini disponibile

Daca ati ecnomisit ceva bani pentru vacanta dumneavoastra si cautatisi o solutie avantajoasa de transport, veti avea o multime de optiuni pe care va puteti baza, de la masinile din gama low cost avantajoase dinpunct de vedere al tarifului, insa trebuie mentionat ca in aceasta categorie sunt disponibile masinile din clasa celorde mici dimensiuni, masinile din gama medie, aici sunt cuprinse modelele intermediare ,spatioase si cu un cost putin mai ridicat incomparatie cu primaclasa auto, masinile de inchiriat din gama celor delux, modele mai costisitoare , in aceasta categorie sunt cuprinse marci de renume, ideale pentru cei care merg la anumite evenimente sau au o intalnire de afaceri. 

Suport telefonic si asistenta rutiera

Daca ii veti alege pe cei de la Rent-a-car-otopeni.ro pentru serviciul de inchirieri auto Bucuresti veti avea suport telefonic dedicat 24 de ore din 7 , indiferent de problema pe care o veti intampina cineva este disponibil la numarul de contact in orice moment, la fel si daca masina se va defecta aceasta va este inlocuita in cel mai scurt timp. Inca din momentul in care veti face rezervarea veti avea inclus un formular de comanda in care veti vedea preturile, la fel veti gasii si o pagina de conditii si clauze pe care un client care vrea o masina de inchiriat de la Rent-a-car-otopeni.ro trebuie sa le indeplineasca. Tarife sunt stabilite infunctie de marca side tipul de masina pe care il veti alege, cu cat numarul de zile va fi mai mare cu atat costul fiecarei zile de inchiriere va fi mult mai avantajos.

Accesorii suplimentare

Compania va pune la dispozitie si accesorii suplimentare, in functie de anotimpul in care veti inchiria o masina veti avea lanturi de zapada sau daca aveti nevoie de spatiu suplimentar pentru bagaje puteti sa solicitati un portrbagaj auto, daca veti calatorii cu un minor veti putea solicita si unscaun de copil sau un gps.

Asigurari incluse

Daca ii alegeti pe cei de la Rent-a-car-otopeni.ro acestia va ofera gratuit asigurarile pentru masina, asadar daca optati pentru inchirierea unei masini pentru cateva zile nu va trebuii sa va faceti griji in privinta raspunderii dumneavoastra, aceasta va fi zero, aveti inclusa atat asigurarea obligatorie cat si asigurarea casco pentru masina dar si pentru bagaje. Mai mult decat atat daca veti ajunge la o ora tarzie in aeroport veti beneficia de inchirieri auto Bucuresti non stop in orice moment un reprezentant al societatii poate fi disponibil cu masina la locatia selectata dedumneavoastra.

Daca veti aveanevoie de o masinapentru o scurta plimbare prin oras sau pentru a vizita cat maimulte puncte de atractie  turistica din tara, cei de la Rent-a-car-otopeni.ro inchirieri auto Bucuresti o sa va puna la dispozitie o flota cat se poate de diversificata de masini la preturi avantajoase, in orice moment veti gasii cele mai potrivite alternative de transport.