Bineînțeles, primul lucru important atunci când faceți cadou o jucărie sexuală este să decideți dacă asta este sau nu ceea ce vreți să oferiți persoanei respective. Lăsați următoarele sfaturi să elimine dubiile, astfel incat sa stiti daca un astfel de cadou este potrivit sau nu.

1. Trebuie sa stiți cui ar trebui să dați o jucărie sexuală in dar și cui nu ar trebui

Da, trăim într-o epocă în care oamenii vorbesc deschis despre aspecte foarte intime ale vieții lor (inclusiv sex și masturbare cu jucarii sexuale cumparate din Placere Shop). Asta nu înseamnă neapărat că este o idee bună să oferiți oricărei persoane din jur o jucărie sexuală in dar de Crăciun. Jucăriile sexuale sunt o idee buna de cadou pentru partener, pentru cineva cu care sunteți implicat sexual într-un anumit grad sau altul. Nu îi dați o astfel de jucarie cuiva cu care sperați să faceți sex în cele din urmă.

Acest lucru este de prost gust si cu siguranta veti face o mare greseala. Important este să ai încredere în instinctele tale. Dacă nu sunteți sigur dacă ar fi o idee proastă să faceți cadou jucării sexuale cuiva, acesta este semnalul dvs. că este cu siguranță o idee proastă. Jucăriile sexuale pot fi cadouri uimitoare pentru destinatarii potriviți, dar pot provoca un grad incredibil de stângăcie pentru cei greșiți.

2. Treceți în revistă ceea ce știți despre destinatar

Este important să înțelegem că jucăriile sexuale nu sunt un tip de tranzacție „unică pentru toți”. Există o mare diferență între cineva care tocmai a început să construiască o colecție de astfel de jucarii și cineva care folosește jucării sexuale de ani de zile. Acestea fiind spuse, asigurați-vă că luați în considerare cu atenție ceea ce știți despre persoana pentru care cumpărați acest tip de cadou înainte de a merge la cumparaturi.

Deține persoana respectiva deja câteva jucării sexuale sau acestea sunt complet noi? Dacă nu deține jucării, ți-a spus în mod special că ar dori să obțină una? Răspunsurile la astfel de întrebări pot contribui mult la determinarea dacă o jucărie este sau nu cadoul potrivit.

Cele mai bune ocazii pentru a cadou o jucărie sexuală

După cum puteți vedea, o jucărie sexuală poate fi într-adevăr un cadou inteligent și adecvat pentru persoana potrivită. Trebuie să vă gândiți dacă ocazia în sine este sau nu potrivită. Nu oferiți niciodată un cadou erotic de Ziua Mamei, Ziua Tatălui, si asa mai departe. Alegeti ocazia potrivita. Aceasta ar putea fi:

1. Crăciunul

În cazul în care există vreo îndoială, Crăciunul este un moment perfect bun pentru a oferi o jucărie sexuală persoanei potrivite. În plus, iarna este momentul perfect pentru ca orice cuplu să se simtă confortabil și să experimenteze.

2. Ziua Îndrăgostiților

Acesta este probabil cel mai bun moment posibil pentru a oferi unui partener o jucărie sexuală cadou din motive evidente. Este o modalitate simplă de a vă asigura că o sesiune de joacă de Ziua Îndrăgostiților este, de asemenea, proaspătă și captivantă.

3. Petrecerea burlacilor

O petrecere a burlacilor este cu adevărat completă atunci este implicat ceva îndrăzneț, sexy sau în formă de penis. Daca ai o prietena foarte buna care urmeaza sa se casatoreasca, atunci un astfel de cadou nu doar ca va fi util, dar va fi si foarte amuzant. De pe evz.ro poti afla mai multe despre cadoul perfect, inclusiv atunci cand este vorba de jucarii pentru adulti.