Marii producatori de autoturisme ofera o multime de modele dintre care poti alege varianta pe care o preferi. Atunci cand cumperi un autoturism, bugetul joaca un rol foarte important. Este necesar sa alegi o masina al carei cost sa poata fi acoperit de sumele pe care le ai la dispozitie. De altfel, chiar si in cazul in care apelezi la servicii de inchirieri auto, bugetul ramane o variabila de luat in calcul.

Diferenta este ca ai posibilitatea sa inchiriezi pe termen scurt masini VW, BMW, Mercedes sau Dacia din game diferite si cu preturi diferite. Pentru multi soferi care isi doresc sa inchirieze masini exista intrebarea referitoare la costurile implicate de fiecare model. Cu ajutorul informatiilor din acest articol, vei putea descoperi cum fluctueaza preturile, in functie de modelul ales pentru inchiriere.

Cat costa serviciile de inchirieri auto focusrent, in functie de brand?

Compania cu origini romanesti, Dacia, dar si colosii germani de la Volkswagen, BMW sau Mercedes produc o multime de modele de autoturisme. Acestea sunt disponibile in oferta firmelor care ofera masini spre inchiriere, insa este important sa stii ca preturile pot sa varieze. Factorul care influenteaza in mod decisiv variatia de pret este reprezentat de clasa din care fac parte masinile. Iata cum variaza preturile la inchirieri auto:

Dacia – ai posibilitatea de a inchiria autoturisme Dacia din clasa Economy, asa cum este Dacia Logan. Preturile acestora pornesc de la 18 euro/zi. Dacia Duster, model care face parte din clasa SUV si 4×4 are un cost de inchiriere care pleaca de la 30 de euro/zi.

Volkswagen – modelele de VW Golf, parte din clasa economy, au un cost de inchiriere care porneste de la 40 de euro/zi. Din clasa luxury, poti inchiria VW Touran (55 de euro/zi) si VW Passat (50 de euro/zi). Poti sa apelezi la o firma de inchirieri auto si pentru o masina VW Tiguan, din gama SUV si 4×4, care poate fi inchiriata pentru 50 de euro/zi. Microbuzele 8+! locuri VW Transporter sunt disponibile de la 45 de euro/zi.

Mercedes – modelele Benz A Klasse (30 de euro/zi), Benz C klasse (65 de euro/zi), Benz E klasse, Benz GLC Coupe (85 de euro/zi) si Benz GLA (55 de euro/zi) sunt considerate a fi masini din gama luxury. Poti inchiria si Mercedes Benz GLE, din gama SUV si 4×4, pentru 90 de euro/zi. Modelele Mercedes Vito (45 de euro/zi) si Mercedes Benz V klasse (105 euro/zi) pot fi inchiriate si ele, fiind microbuze cu 8+1 locuri.

BMW – poti inchiria BMW X5 pentru 60 de euro/zi, acesta fiind un model din clasa 4×4 si SUV. Este important sa stii ca tariful de inchiriere a unui autoturism pe zi scade, pe masura ce creste numarul de zile pentru care doresti sa te folosesti de masina.

Pe FocusRent.ro gasesti o gama foarte variata de modele de autoturisme de la cei mai recunoscuti producatori din intreaga lume. Ai posibilitatea sa alegi una dintre masinile oferite de firma de inchirieri auto atat in functie de brand, cat si de clasa din care fac parte. Fie ca vrei sa conduci un autoturism economy, luxury sau 4×4, masinile te vor ajuta sa te deplasezi in siguranta, la un pret convenabil!