Dezvoltarea unei cariere in domeniul IT a devenit accesibila tuturor, insa diferenta intre nivelurile de specializare si rapiditatea obtinerii primului job ca programator este influentata in mod critic de tipul de cursuri de programare online urmat.

Informatiile si cunostintele acumulate in cadrul cursurilor se dovedesc, de multe ori, insuficiente pentru obtinerea unui job ca programator. In plus, durata acestora poate reprezenta un prim obstacol in eficientizarea rezultatelor obtinute si pot intarzia atingerea obiectivului prim: un job in domeniul IT!

Constient de aceste minusuri existente pe piata din Romania, Petru Trimbitas a fondat mentoratul de programare ce are la baza fisolofia americana specifica marilor companii de IT, precum Facebook si Google.

De ce este diferit mentoratul WellCode de clasicele cursuri de programare online?

Organizarea mentoratului fondat de Petru Trimbitas in urma experientei sale acumulate in cadrul Facebook si Google, din Statele Unite ale Americii, este singulara pe piata de cursuri programare online din Romania.

Modul in care este structurata si organizata platforma iti permite sa decizi durata parcursului de la studiu pana la angajare. Platforma este organizata astfel incat cursantul sa lucreze pe doua paliere: viata profesionala si viata personala, beneficiind de toata atentia si sustinerea mentorilor si a coach-ilor din cadrul echipei.

Inca de la prima logare pe platforma, vei avea oportunitatea de a scrie cod curat si corect! Platforma este organizata pe module si capitole de teorie si practica. Astfel, dupa parcurgerea teoriei, vei avea ocazia de a transpune in practica informatiile asimilate. Timpul petrecut pe platforma si dedicat rezolvarii de probleme va fi cel care va influenta durata parcursului de la aspirant la practicant.

Astfel, cu cat te vei dedica mai mult formarii tale si vei rezolva mai multe probleme, cu atat iti vei mari sansele ca in numai cateva luni sa poti obtine primul tau job ca programator. Dupa parcurgerea integrala si rezolvarea tuturor problemelor de pe platforma, mentorii te vor coordona si ghida astfel incat sa reusesti sa-ti creezi prima aplicatie sau primul portofoliu de proiecte, pe care sa le prezinti viitorilor potentiali angajatori.

Un alt aspect ce tine de modalitatea total distincta a mentoratului, ce favorizeaza obtinerea unui job in IT in doar cateva luni, spre deosebire de clasicele cursuri de programare online il reprezinta faptul ca vei beneficia de ghidare si sustinere din partea mentorilor chiar si in etapa de interviu. Acestia te vor ajuta sa iti rafinezi abilitatile tehnice si soft skills, astfel incat sa treci cu brio de interviu.

Un atu indiscutabil ce diferentiaza mentoratul de orice alt tip de cursuri programare online il reprezinta partea de dezvoltare personala pe care o vei experimenta odata inscris in mentorat. Coach-ii te vor face sa constientizezi importanta vietii personale asupra succesului profesional si modul in care cariera iti este influentata de problemele ”de acasa”. 

Deopotriva, coach-ii si specialistii in dezvoltare personala te vor ajuta sa iti dezvolti abilitati de gestionare a gandurilor si emotiilor negative, sa iti setezi un mindset pozitiv. Strategiile de gestionare a esecului si de mentinere a auto-motivatiei vor fi esentiale pe parcursul devenirii tale si se vor afla, negresit, pe lista coach-ilor.

Daca iti doresti o cariera in IT, nu mai pierde ocazia si programeaza o sedinta de consultanta cu mentorii WellCode. Experienta proprie e cel mai bun argument, asa ca testeaza si afla!