Aflarea sentimentelor unei fete este o chestiune complicata, care este si mai complicata de faptul ca sentimentele ei se pot schimba si pot sa nu fie consecvente. Exista o multitudine de indicatori ai sentimentelor care se exprima in ochii ei, in expresiile faciale si inflexiunile vocale si in comportamentele fizice, dar intelegerea contextului este necesara pentru a intelege ce inseamna. De exemplu, aspectele initiale oferite de o fata atunci cand intalneste un baiat nu sunt probabil indicatori reali ai modului in care se simte fata de el.

Daca iti place o fata dar nu stii care sunt sentimentele ei, citeste mai jos

Fii atent la privirea ei

Exista mai multe lucruri pe care ochii ti le pot spune despre felul in care s-ar putea simti fata de tine. Daca ochii ei par sa graviteze spre fata ta des, in timpul conversatiei si cand nu esti in conversatie, s-ar putea sa fie interesata romantic de tine. De obicei, daca o persoana este interesata sexual de altcineva, privirea ei se va deplasa catre partile corpului sau pe care le considera atractive. Daca o persoana este interesata romantic de o alta persoana, privirea ei va ramane mai concentrata pe fata si ochii celeilalte persoane.

Fii atent la pupilele ei

Dilatarea pupilelor oculare este un alt indicator de interes sau dorinta. Daca observi ca pupilele negre ale ochilor ei devin mai mari atunci cand te priveste, ar putea indica faptul ca este interesata de tine romantic sau sexual. Ochii oamenilor se vor dilata atunci cand se uita la ceva ce isi doresc. Acest lucru este deosebit de usor de observat la persoanele cu ochi albastri datorita contrastului dintre pupila neagra mai inchisa si irisul albastru mai deschis.

Numara de cate ori clipeste intr-un minut

Daca in timp ce vorbesti clipeste de mai mult de 6-10 ori intr-un minut, asta ar putea indica faptul ca are sentimente pentru tine. Oamenii care privesc ceva sau pe cineva care le place tind sa clipeasca mai des decat in  mod normal. Poarta un ceas la mana pe care il poti urmari cu usurinta in timp ce numeri. Asigura-te ca interactionezi in timp ce numeri.

Asculta tonul vocii ei

Daca este interesata romantic de tine, vocea ei va deveni probabil mai joasa, nu mai inalta si va suna mai dulce si mai inceata. Cercetatorii teoretizeaza ca exista un stereotip cultural conform caruia femeile care sunt interesate de un barbat vorbesc intr-un mod mai scazut si mai seducator. A existat o conceptie gresita conform careia femeile care sunt interesate romantic de un barbat isi vor face tonul vocii mai inalt si mai dulce. Cu toate acestea, daca incearca sa-ti trimita semnale ca te place, probabil vorbeste pe un ton mai profund si mai gros. Daca ai avut experiente cu femei sex Iasi, probabil cunosti vocea de seductie. Desigur fata de care iti place poate fi timida si sa nu vorbeasca erotic cu tine insa cu siguranta stii diferenta. O femeie care va dori sa te seduca, cum au facut escortele cu care ai iesit, va avea vocea seducatoare, dulce si joasa, mai ales daca iti sopteste ceva la ureche.

Fii atent la limbajul corpului cand rade

Desi rasul in sine nu este un indicator al interesului romantic, ceea ce se intampla cand rade ar putea fi. Cand barbatii sunt interesati de cineva, tind sa ocupe mai mult spatiu si sa se aplece spre acea persoana in timp ce rad. Atunci cand femeile sunt interesate, isi vor pozitiona corpul astfel incat trasaturile lor fizice pozitive sa fie evidentiate in timp ce rad. Femeile se vor aseza mai drepte sau vor adopta posturi care le vor face mai atractive sau mai seducatoare.

Nu presupune prea mult prea repede

Daca esti interesat de ea, interesul tau pentru ea va poate afecta capacitatea de a-i citi corect semnalele. Anticiparea semnalelor de atractie de la ea iti va face perceptiile mai nesigure, asa ca ia-ti timp si nu trece la concluzii prea repede. Ia intervalul unei nopti intregi sau cateva intalniri pentru a evalua sentimentele ei pentru tine. Cand o observi, incearca sa fii obiectiv si priveste situatia cum o poate vedea o persoana cu o perspectiva exterioara.