brad-de-craciun-rustic


Cortina sus! Este vorba despre actorul principal al decorului de Craciun – pomul de Craciun. Aici veti gasi 6 brazi de Craciun decorati foarte diferit si sfaturi despre cum puteti muta cu usurinta astfel de copaci.

  1. RURALUL

Craciunul este puternic legat de dor, fantezie si visul unei lumi perfecte, idilice. Pomii de Craciun decorati in mod rural sunt, de asemenea, populari in oras. Asa reuseste un pom de Craciun inspirat din mediul rural: Fa fara beteala si stralucire prea mare. In schimb, alegeti decoratiuni simple din lemn, hartie si paie. Culorile sunt cel mai bine clasice, si anume rosu aprins si alb ca zapada ca o completare armonioasa a verde brad. In trecut, cadourile, jucariile si dulciurile erau atarnate pe copac. Asa ca si astazi inca se potrivesc obiecte decorative sub forma de jucarii, ornamente din aluat de sare, Tirggel, Willisauer Ringli si lucruri facute de sine. Lumanarile de Craciun realizate din ceara de albine sunt cele mai frumoase.

  • SCANDINAVIANUL

Stilul scandinav este deosebit de popular in aceasta tara. Poate pentru ca ne aminteste de simplitatea care odata ne-a determinat viata de zi cu zi. Cum sa creati un brad de inspiratie scandinava: alegeti un copac simplu, destul de slab si agatati-l cu stele de paie si ornamente de hartie. Lumanarile sunt reale si mai frumos albe. Colecteaza cadourile intr-un cos mare si pune jucarii vechi sub copac.

brazi de craciun
  • ROSU-ALB-VERDE

Nu puteti gresi niciodata cu aceasta combinatie de culori. Rosul este culoarea complementara verde si, prin urmare, straluceste puternic. Albul te duce cu gandul la zapada – si astfel acest trio de culori a devenit un clasic de Craciun. Asa reuseste un copac rosu-alb-verde: globurile rosii care atarna pe copac precum mere, ciuperci, panglici si un lant mic si fin de lumini fac din acest brad o bijuterie.

  • CLASICUL

Bradul clasic are putin din toate. Exista obiecte mostenite, dulci, rustice si stralucitoare in culorile traditionale de rosu si alb, argintiu si auriu. Asa reuseste un copac clasic: ghirlandele fac parte din acesta, precum si un clopot si o stea in partea de sus. In America, arborele clasic este, de asemenea, agatat cu bete de bomboane ondulate rosii si albe. La noi seamana mai mult cu muesli de ciocolata si alte ciocolatele de copac.

  • DRAGOSUL

Anul acesta pomul nostru de Craciun se afla in sufragerie din 6 decembrie si straluceste in casa noastra o atmosfera stralucitoare si stralucitoare de Craciun. Dar pentru asta a trebuit sa merg la o piata mare de copaci, deoarece vanzarile de copaci mici din cartier au loc doar cu putin inainte de Craciun. Si acolo a fost, molidul frumos pe care l-am dorit de fapt. Dar vanzatorul m-a invatat ca molidul dureaza doar doua zile in casa si apoi pierde toate acele. Asadar, molidul rosu mai frumos poate fi folosit intr-adevar doar de Craciun – sau afara.  Ce s-a intamplat cu copacul meu? Acum avem un living clasic cu brad argintiu.

  • LOFT

Cumva, probabil cu stilul loft sau cu intentia de a face dreptate unui gust mai masculin, articolele reci de Craciun pot fi gasite acum si in gama marilor furnizori de bijuterii – cu culori foarte non-Craciun, cum ar fi negru sau maro. Acest copac arata elegant, in ciuda colorarii care nu sunt de Craciun si se incadreaza cu siguranta in apartamente care contin design. Asa se poate face un copac racoros: Aici, globurile tind sa fie negre, bronz, aurii sau chiar maronii si gri. Alegeti bijuterii mici, dar bine formate, care se potrivesc cu interiorul in ceea ce priveste culoarea. Puteti opta in continuare pentru cele individuale in aur sau argint, deoarece asta aduce o atmosfera festiva. Hartia de ambalare potrivita este importanta pentru astfel de decoratiuni, decoratiunile de masa si decoratiunile camerei ar trebui sa se potriveasca si cu arborele. Afla mai multe despre cum sa alegi un brad de Craciun aici.