Sexul anal este de fapt orice tip de activitate sexuală care include zona anală. Dacă faceți sex anal pentru prima dată sau doriți doar să aflați mai multe despre acest subiect, atunci acest articol vă va răspunde cu siguranță la întrebări.

Ce este sexul anal?

Majoritatea oamenilor se gândesc la sexul anal ca fiind acel act in care penisul intră în anus. Totuși, acest tip de sex include și utilizarea degetelor sau jucăriilor sexuale în anus și chiar linsul zonei anale. Oricine se poate bucura de acest tip de sex, indiferent dacă este o femeie, un bărbat, o persoană gay sau un individ bisexual. Deși mulți homosexuali se bucură de sexul anal, unii nu vor să aibă sex penetrant.

Pentru a descoperi ce fel de sex te atrage, te poti uita la filme porno mature cu femei experimentate, filme in care sunt filmate scene variate de sex. Vizonand aceste scene de sex, vei observa care tip de sex te incita cel mai mult. Poate fi vorba despre sexul anal, sexul vaginal, sau sexul oral. La urma urmei, depinde de fiecare persoană să decidă ce tip de sex să încerce.

Cum faci sex anal?

Prima experiență de acest gen se poate simți puțin ciudată. De aceea, este important să vă asigurați că dvs. și partenerul dvs. ați vorbit despre încercarea acestei experiente și amândoi sunteți fericiți să faceți acest lucru. În cazul în care nu-ți place, explică-i partenerului tău că acest tip de sex nu este pentru tine. Când aveți prima experiență, este esențial să începeți încet cu atingerea și mângâierea pentru a vă obișnui cu ideea. În plus, trebuie să fii foarte relaxat. Nu uitați să utilizați mulți lubrifianți și să pătrundeți puțin la început. 

Când femeia este gata, bărbatul ar trebui să pătrundă puțin mai departe și apoi să se retragă din nou. Continuati sa faceti acest lucru pana cand penisul este introdus complet. Barbatul ar trebui sa fie pregatit in orice moment daca femeia nu se simte confortabil sau daca are dureri. Sexul anal este stimulant și plăcut atât pentru bărbați, cât și pentru femei. 

Este dureros sexul anal?

Pentru o mulțime de persoane, sexul anal este o parte plăcută a vieții lor sexuale. Cu toate acestea, indiferent dacă sunteți o femeie sau un bărbat, sexul anal penetrant poate fi inconfortabil sau chiar dureros în cazul în care este grăbit. Acest lucru se întâmplă de obicei prima dată când experimentați acest tip de sex. Vestea bună este că există mai multe lucruri pe care le puteți face pentru a reduce orice durere. Aceste lucruri includ asigurarea faptului că femeia este foarte relaxata și utilizarea unei cantități mari de lubrifiere pe bază de apă. O comunicare bună vă va ajuta pe dvs. și partenerul dvs. să vă bucurați la maximum de sexul anal.

Sex anal, BTS și HIV

A face sex anal în mod regulat vă va crește riscul de HIV și alte BTS. Aceste BTS includ sifilisul, herpesul genital și chlamydia. Cu toate acestea, există câțiva pași simpli pe care îi puteți urma pentru a vă proteja pe dvs. și pe partenerul dvs. În primul rând, trebuie să folosiți prezervativul. În al doilea rând, amândoi trebuie să fiți foarte curați și, de asemenea, să faceți duș imediat după actul sexual. Dacă te testezi în fiecare an, vei contribui, de asemenea, la reducerea riscului de a le oferi partenerului tău BTS.