Femeia a carei sarcina a starnit o adevarata furtuna in showbizul romanesc, a comis-o din nou. Am aflat in exclusivitate ca Adriana Nicolae, cea care a lasat sa se inteleaga ca tatal primului ei copil ar putea fi Stefan Banica Junior, este din nou gravida.

Actrita si instructoare de fitness, Adriana Nicolae este, se pare, insarcinata in luna a patra. Deocamdata, ea incearca sa-si macheze burtica, purtnad haine mai largi,. Asa cum s-a intamplat si recent, la Targul Gaudeamus, unde a fost prezenta la lansarea volumului “Confidentele unei fete de oras”, a jurnalistei Claudia Voicu.

Informatia a fost confirmata si de o colega a Adrianei de pe vremea in care aceasta lucra ca instructor de fitness. “Este adevarat, Adriana este din nou insarcinata. Din cate stiu, tatal copilului este acelasi ca la primul copil, insa nu va pot divulga identitatea lui. Daca Adriana nu a facut-o, inseamna ca are motive serioase sa procedeze asa. Eu stiu doar ca este o persoana destul de cunoscuta in Romania. Nu, nu este vorba de Banica, asta a fost o speculatie facuta de ziare”, ne-a spus prietena Adrianei.

Prima sarcina a Adrianei, in 2011, a starnit un scandal urias, dupa ce fosta actrita a declarat ca tatal este un fost iubit, ca este actor si are in componenta numelui “Junior”. Tabloidele au facut atunci legatura atat cu Stefan Banica Jr dar si cu Florin Piersic Jr, despre care s-a scris ca in trecut au trecut prin viata Adrianei. Mai deranjat a fost Banica, artistul fiind la un pas de o criza de nervi in direct, la emisiunea lui Catalin Maruta. Ulterior, el a dat si dat in judecata tabloidul care a scris ca el ar fi misteriosul tata.

Cateva luni mai tarziu, Andreea Marin a avut o confruntare cu Adriana chiar pe scena, la un eveniment monden. Vedeta i-a cerut actritei sa faca public numele adevaratului tata, insa Adriana a refuzat.