Pentru a le oferi clientilor preparate cu un gust si un aspect impecabile, unitatile de alimentatie publica au nevoie sa depoziteze ingredientele in conditii optime. In acest scop, au fost create noile modele de frigider profesional, care se remarca prin capacitatea mare, prin consumul redus de energie si prin faptul ca sunt dotate cu numeroase functii inteligente. Iata cateva exemple, dintre echipamentele de top disponibile in oferta Fresco Expert!

Dulap de refrigerare cu doua usi si capacitatea de 1 200 de litri

Acest frigider profesional de ultima generatie, produs de firma germana Virtus Group GmbH, se remarca atat prin volum si capacitatea de depozitare, cat si prin calitatea materialelor folosite in constructia sa. Interiorul si exteriorul sunt realizate din inox, colturile sunt rotunjite, beneficiaza de izolatie din poliuretan de 60 de milimetri si este prevazut cu picioare reglabile, care permit o buna curatare a spatiului de dedesubt.

Asigura racire ventilata si are temperatura de lucru cuprinsa intre 0 si plus 10 grade Celsius, ideala pentru procesul de refrigerare. Procesele chimice enzimatice si dezvoltarea microorganismelor care altereaza alimentele sunt mult incetinite. Prin urmare, laptele si produsele lactate, mancarurile proaspat preparate sau unele produse de patiserie pot fi pastrate in conditii optime.

Printre functiile inteligente care sunt apreciate in cea mai mare masura de utilizatori se afla si sistemul automat de dezghetare si de evaporare a condensului. Produsul are greutatea de 135 de kilograme si urmatoarele dimensiuni nete: latime de 1 420 de milimetri, adancime de 700 de milimetri si inaltime de 2 030 de milimetri.

Dulap frigorific de congelare cu doua usi si capacitatea de 1 400 de litri

Controlul digital si functia de dezghetare automata, precum si utilizarea agentului de refrigerare R290 transforma acest frigider profesional intr-una dintre cele mai bune optiuni pentru necesitatile unei unitati de alimentatie publica.

Temperatura de lucru este cuprinsa intre minus 10 si minus 22 de grade Celsius, ceea ce permite desfasurarea procesului de congelare a alimentelor. Apa din acestea cristalizeaza si devine solida, ceea ce stopeaza procesele chimice ale enzimelor si microbilor si permite conservarea pe termen lung. Procedeul este recomandat pentru carne, pachete de legume sau produse semipreparate.

La o greutate de 231 de kilograme, echipamentul are latimea de 1 400 de milimetri, adancimea de 810 milimetri si inaltimea de 2 150 de milimetri. Poate functiona in mod optim la temperaturi exterioare de pana la 38 de grade Celsius.

Frigider profesional de inox cu doua temperaturi

Echipamentul are doua compartimente diferite, fiecare dotat cu usa proprie. Intr-unul dintre ele sunt generate temperaturile necesare pentru realizarea procesului de refrigerare, cuprinse intre 0 si 10 grade Celsius. In celalalt, sunt produse temperaturi cuprinse intre minus 18 si minus 22 de grade Celsius, care permit congelarea alimentelor. Fiecare dintre cele doua compartimente are capacitatea de 600 de litri.

Fabricat din otel inoxidabil, frigiderul cantareste 174 de kilograme si are urmatoarele dimensiuni: latimea de 1 420 de milimetri, adancimea de 700 de milimetri si inaltimea de 2 030 de milimetri. Functioneaza impecabil la temperaturi ambientale de pana la 43 de grade Celsius.

Cu astfel de modele de frigider profesional dotate cu functii inteligente, ingredientele isi vor pastra calitatea timp indelungat, iar pe masa clientilor vor ajunge produse cu o aroma si o calitate impecabile!