Exista zvonuri puternice ca Netflix ar putea pregati cel de-al doilea sezon al The Umbrella Academy, serialul de supereroi bazat pe benzile desenate ale lui Gerard Way, fost solist al trupei My Chemical Romance.

Ultima data cand am vazut personajele de la  Academia Umbrella, ei incercau sa previna apocalipsa. Acum, exista mai multe indicii ca distributia ar putea reveni in curand pentru a ne arata ce s-a intamplat in continuare.

Anuntul nu este inca oficial; cu toate acestea, conform informatiilor de la Screen Rant, casa de productie a serialului a spus ca filmarile celei de-a doua parti ar putea incepe intre mai si septembrie 2019 in Ontario, Canada.

Despre ce va fi al doilea sezon al Academiei Umbrella?

A doua parte a acestei povesti va urma cel mai probabil intriga prezentata in a doua parte a benzii desenate a lui Gerard Way, intitulata Dallas , care are loc la ceva timp dupa ce Hargreeve nu a reusit sa impiedice sfarsitul lumii. 

Dar povestea nu s-a terminat aici. Benzile desenate au in prezent o a treia parte (si a patra este scrisa in timp ce cititi asta), ceea ce ne-ar putea duce cu gandul la un al treilea si al patrulea sezon pentru seria Netflix. 

Ce mai stim despre cel de-al doilea sezon al Academiei Umbrella ?

Fanii nu sunt singurii care isi doresc ca fratii Hargreeves sa revina curand; actorii care au jucat aceasta familie disfunctionala si puternica mor si ei sa se intoarca.

“Mi-ar placea! Cineva sa sune la Netflix!” a spus Emmy Raver-Lampman, care o interpreteaza pe Allison, la Comic Con. 

„Este grozav sa vezi raspunsul fanilor si sa vezi cat de incantati sunt de serie”, a spus Tom Hopper, care joaca rolul lui Luther, numarul 1 al fratilor Hargreeves. 

In cele din urma, David Castaneda, care il interpreteaza pe Diego Hargreeves, a explicat ca „Daca exista un sezon doi, as dori sa vad cum se descurca Diego cu pierderea lui Patch (fosta lui iubita) si a mamei sale”.

„Cred ca dupa final Diego ar putea sa innebuneasca complet sau sa redevina copil”.

Unul dintre actori ar putea parasi serialul…

Pe langa un posibil al doilea sezon, se zvoneste ca unul dintre actorii principali ai The Umbrella Academy ar putea parasi proiectul.

Acesta este Aiden Gallagher, care a jucat rolul misteriosului Numar 5, fratele cu puterea de a calatori inapoi in timp pentru a alerta pe toata lumea despre sfarsitul lumii.

Totul a inceput cu un tweet publicat de Gallagher pe 22 martie in care ii multumeste lui Netflix ca i-a oferit ceea ce el a numit „rolul vietii sale”. Imediat ce a fost publicat, fanii au inceput sa speculeze daca a fost un ramas bun din partea actorului sau o anulare definitiva a seriei. 

„Iti multumesc pentru rolul vietii mele! Ma voi uita mereu inapoi si ma voi gandi „Uau, asta a fost cel mai tare rol pe care l-am facut vreodata!”

Gallagher nu a facut nicio lamurire cu privire la acest tweet, asa ca este posibil ca intr-adevar sa fie doar un mesaj de recunostinta. 

Distributia s-ar schimba complet?

In finala sezonului 1 a Umbrella Academy , ultimul lucru pe care l-am vazut a fost pe cei sase frati Hargreeves care incercau sa se intoarca in timp dupa ce Vanya Hargreeves a ajuns sa trimita un meteorit pe Pamant.

In acel moment, actorii adulti au devenit copii, ceea ce a ridicat intrebarea daca intr-un al doilea sezon vom revedea distributia originala sau nu.

Cel mai probabil, da, desi inca nu stim daca ii vom vedea pe Luther, Allison, Klaus, Five, Diego si Vanya ca adulti intr-un timp diferit sau doar prin flashback-uri din viata lor dinaintea apocalipsei.

Cand am putea vedea The Umbrella Academy sezonul 2 ?

Este doar o chestiune de timp pana cand Netflix anunta continuarea acestui serial original intunecat si pentru a ne face o idee despre cand l-am putea vedea, producatorul Steve Blackman a declarat recent pentru IndieWire ca este nevoie de „18 luni pentru a produce un sezon”. 

Deci, daca productia ar trebui sa inceapa in mai 2019, am putea vedea premiera sezonului doi The Umbrella Academy in jurul lunii noiembrie 2020.

Da, suna a asteptare lunga, dar pentru a o depasi sunt toate aceste seriale si filme care au premiera in aprilie, precum si anuntul noului sezon La casa de papel despre care vorbim in aceasta nota.