Incepeti sa va faceti teorii ale conspiratiei pentru ca Stranger Things tocmai a lansat un nou teaser cu numele capitolelor din cel mai recent sezon al sau, iar unul dintre ele par sa fie anuntul unui nou personaj care ar putea (sau nu) sa calatoreasca in Upsidedown. 

Al treilea sezon al seriei fratilor Duffer se apropie si, asteapta sosirea lui peste cateva luni, Netflix a impartasit un mic avanpremier care dezvaluie numele care, ca de obicei, ar trebui sa dea cateva indicii despre ce s-ar putea intampla in timpul sezonului care, potrivit directorul de programare Cindy Holland, va fi mult mai bun decat precedentul (care a lasat fanii impartiti cu cel putin un episod care nu a placut nimanui).

Titlurile celor opt episoade ale noului sezon care are premiera in 2019 sunt „Suzie, Do You Copy?”, „The Mall Rats”, „The Case of the Missing Lifeguard”, „The Sauna Test”, „The Source”, „Ziua de nastere”, „Muscatura” si „Batalia de la Starcourt”.

Nu se stie inca unde ne vor duce cu acest sezon, dar un prim trailer (care l-a aratat pe Steve in noul sau job la mall), iar acum noul slogan al seriei, a confirmat ca, spre deosebire de alte sezoane, acest una urma sa aiba loc in vacantele de vara din 1985, ceea ce inseamna ca nu va fi un salt mare in timp si ca este foarte probabil sa-i vedem pe Mike, Eleven, Max si compania chiar acolo unde i-am lasat. sezonul anterior: dupa acel dans in care toata lumea si-a gasit un partener si Dustin si Steve au furat spectacolul cu noul lor prieten.

Noul teaser nu face mari dezvaluiri (pentru ca ei sunt Duffer si nu spun nimic dinainte), dar daca putem invata ceva din anunturile anterioare, este ca nimic nu este intamplator aici, nimic nu este lasat la voia intamplarii. si fiecare detaliu care este impartasit are un indiciu ascuns.

Cea mai mare dezvaluire (si aceasta este pura presupunere) pare sa fie ca primim un nou personaj pe care nu l-am vazut pana acum, numit Suzie (numele mamei lui Max este Susan, dar asta nu inseamna ca este Suzie) care, apropo, numele capitolului, ar putea fi cineva prins in universul paralel care este in prezent inchis (Eleven a inchis portalul in sezonul precedent), dar care inca exista si probabil va gasi o modalitate de a se strecura inapoi in lumea normala.

Ca sa ne amintim putin, in sezonul precedent, Eleven a inceput sa experimenteze mai mult cu puterile ei si sa-si testeze limitele cu ajutorul lui Hopper si a „sorii ei pierdute”, care i-au spus adevarul despre experimentul la care au facut parte cei doi. Datorita acestui fapt, ea poate distruge monstrul pe care Will il poseda si care incepea sa distruga o parte a orasului. Dar nu l-a ucis exact, monstrul si Upsidedown sunt inca acolo, asteapta ca cineva sa deschida din nou usa (sau sa gaseasca o ruptura) pentru a obtine mai multe ucideri. Acolo poate intra Suzie in imagine. Capitolul ei se numeste „Suzie, copiezi?” , care aminteste de sezonul 1 cand grupul de prieteni a folosit un walkie talkie pentru a comunica cu Will si a folosit aceeasi fraza pentru a lua contact cu el.

Stim deja ca Maya Hawke, fiica lui Ethan Hawke si Uma Thruman, primeste un nou personaj misterios (despre care Variety spune ca dezvaluie un „secret intunecat” despre Hawkins) in acest sezon. Si inca nu-i stim numele. Deci ea ar putea fi faptul ca Suzie si legatura ei cu Steve, cu care va lucra la mall (sau asa se pare din teaserul pe care l-au impartasit), ar putea fi un semn ca va avea, de asemenea, un fel de contact cu Mike, Unsprezece si restul protagonistilor.

Al doilea capitol, „The Mall Rats”, nu este chiar atat de misterios, deoarece este o referire clara la acel prim teaser in care Steve pare sa aiba un nou loc de munca in Starcourt Mall, care ar putea fi locul unde are loc o crima. .noua batalie (si asa credem din cauza altuia dintre titlurile dezvaluite). Suzie va gasi un nou portal, va ramane prinsa si va trebui salvata? (Sau o vor lasa uitata ca pe Barb?).

Dupa cum am mentionat deja, nu sunt multe detalii clare despre noul sezon al Stranger Things, dar este clar ca exista o Suzie, ca ceva i se va intampla unui salvamar, ca cineva va avea o zi de nastere si ca mall-ul va fi un loc important.in istorie.

Orice altceva sunt pure speculatii si doar premiera va confirma daca lucrurile se vor intampla asa cum credem noi sau daca Duffers s-au jucat cu mintea noastra astfel incat sa nu stim nimic dinainte.