Ragnarok a fost unul dintre cele mai vizionate seriale Netflix la acea vreme si a spus povestea lui Thor, Loki si a altor zei nordici dintr-o perspectiva foarte diferita de cea pe care am vazut-o inainte, aducand personajele intr-un context actual in care nu erau exact eroi sau raufacatori Marvel.

Primul sezon din Ragnarok a inceput cand un adolescent se muta cu familia intr-un orasel din munti, unde ajunge sa descopere ca toate dificultatile sale de adaptare sunt legate de faptul ca este un fel de reincarnare a legendarului zeu al tunetului. , si care are o misiune de indeplinit.

In primul sau sezon, Ragnarok a fost chiar mai popular decat The Witcher (cu Henry Cavill) si, de asemenea, a lasat povestea intr-un cliffhanger care sugera ca vom vedea o confruntare intre Thor, Loki si titanii care reusisera sa ramana ascunsi in oras. si Ei aveau un plan de a prelua lumea.

Al saselea si ultimul capitol al serialului s-a incheiat cu o batalie intre Magne (aka Thor) si Vidar, cel mai puternic om din oras care s-a dovedit a fi un personaj nemuritor din mitologie si nu a durat mult pana cand Netflix a confirmat asta. a doua parte urma sa apara.

Cand are premiera al doilea sezon al lui Ragnarok?

Netflix a dezvaluit in lista sa de premiere in fiecare luna ca al doilea sezon va sosi pe 27 mai.

Despre ce este Ragnarok 2?

Nu stim cu adevarat unde vor duce lucrurile, dar stim ca Magne a reusit sa invoce fulgerul care a pus capat luptei dintre el si Vidar si ca este posibil ca acesta sa fi ucis uriasul.

Sezonul 2 va trebui sa astepte imediat dupa acel moment, dezvaluind soarta lui Vidar si dezvaluind pe Magne, in timp ce acesta continua sa-si dezvolte puterile lui Asgardian. Inca nu suntem siguri daca Vidar a supravietuit atacului fulger, dar daca a facut-o, cele doua personaje vor trebui cu siguranta sa se confrunte din nou in viitor, iar Vidar se va retrage cel putin pentru o vreme pentru a dezvolta un nou plan de infrangere. Vidar.noul tau inamic.

De asemenea, este mai probabil ca Magne sa fie nevoit sa se confrunte cu ceilalti giganti acum ca a devenit o astfel de amenintare pentru existenta lor. Probabil ca va trebui sa lupte in cele din urma cu Jutuli, deocamdata familia Jutul este singurii giganti pe care i-am vazut, dar daca moartea lui Vidar este confirmata, ne putem astepta sa vedem sa apara niste uriasi si alti zei care ar putea fi noi aliati si inamici. lui Magne in timp ce invata sa-si controleze abilitatile.

Fratele lui Magne, Laurits, pe de alta parte , este Loki si clar are planuri proprii, asa ca poate ajunge ca noul raufacator al povestii, cel putin pana cand Vidar isi va recapata puterea si incearca sa termine ceea ce a inceput.

Regia

Ne asteptam ca David Stakston ca Magne Seier, Jonas Strand Gravli ca Laurits Seier, Herman Tommeraas ca Fjor, Theresa Frostad Eggesbo ca Saxa, Emma Bones ca Gry, Henriette Steenstrup ca Turid Seier si Synnove Macody Lund ca Ran.

Magne, Laurits, Fjor si Saxa apar in primele imagini folosite pentru a confirma revenirea serialului, asa ca este foarte probabil ca ei sa fie in centrul a ceea ce se va intampla acum, cand Magne stie adevarul.

Moartea lui Vidar (interpretat de actorul Gisli Orn Gardarsson) nu a fost confirmata, asa ca nu se stie daca personajul va reveni, desi este foarte probabil ca va avea in continuare un rol important in poveste.

Thor si Loki se intorc intr-un trailer exploziv in care il putem vedea si pe Odin si restul personajelor mitice care ii vor ajuta pe eroi sa duca o batalie sangeroasa si periculoasa. Magne si Vidar se afla intr-un moment cheie si tot orasul va suferi consecintele confruntarii lor, care nu ii mai implica doar pe ei, ci si alte personaje care ar putea fi implicate intr-o lupta pana la moarte.

Dar inainte de a incepe, Magne trebuie sa-si aminteasca cine este si sa invete sa-si controleze puterile, mai ales acum ca uriasii stiu cine este si sunt gata sa-l opreasca inainte ca el sa le faca acelasi lucru. Trailerul oficial confirma ca zeii se trezesc si ca se vor intoarce in curand pentru o batalie care ar putea pune capat sau salva umanitatea.