Litoralul românesc este într-o continuă transformare, iar Octavian Mitan, Director de Dezvoltare în cadrul Alpha Builders, se află în spatele acestei schimbări. Împreună cu CEO-ul Cristian Panait, se redefinește standardele luxului și calității în domeniul imobiliar, dezvoltând proiecte impresionante care atrag atât rezidenți, cât și investitori.

Alpha Builders – o istorie a excelenței în construcții

Alpha Builders, compania înființată de Cristian Panait acum 21 de ani, și-a consolidat poziția de lider pe piața construcțiilor și dezvoltărilor imobiliare din România. Cu o experiență vastă în proiecte rezidențiale, industriale și comerciale, Alpha Builders se remarcă prin atenția acordată detaliilor și calității construcțiilor.

Viziunea comună a lui Cristian Panait și Octavian Mitan

Cristian Panait și Octavian Mitan, ambii cu o experiență considerabilă în domeniul construcțiilor, împărtășesc o viziune comună: aceea de a crea proiecte imobiliare care să îmbine armonios estetica, funcționalitatea și luxul. Această viziune se reflectă în fiecare detaliu al proiectelor Alpha Builders, de la alegerea materialelor de construcție de cea mai înaltă calitate, până la designul inovator și facilitățile premium oferite rezidenților.

Proiecte imobiliare emblematice pe litoralul românesc, marca Alpha Builders 

Olimp Tower

Olimp Tower, un proiect rezidențial cu 21 de etaje, se înalță impunător pe malul Mării Negre, în stațiunea Olimp. Amplasat într-un cadru natural, între mare și pădure, complexul oferă rezidenților o oază de liniște și relaxare, cu o priveliște spectaculoasă asupra mării.

Cele 210 apartamente de lux, cu finisaje premium și terase spațioase, sunt concepute pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Facilitățile complexului, precum restaurantul de lux, centrul SPA, sala de fitness și piscina semi-olimpică, completează experiența de lux oferită rezidenților.

Octavian Mitan a confirmat că a ales cele mai bune soluții de inginerie și construcție, materiale rezistente și foarte stabile, fără a face rabat la calitate. El a descris importanța fundației clădirii, afirmând: “Cele două subsoluri sunt de 3 ori mai late decât lamela blocului. A fost ca și cum am construit în pământ 6 etaje, dar distribuite altfel, pe două niveluri și ceva mai late.”

Mitan a subliniat că încă de la începutul proiectului a avut în minte ideea de a realiza o fundație extrem de puternică, chiar dacă în ultimii ani mulți clienți și investitori români au fost atrași în principal de aspectul exterior al clădirii.

octavian-mitan-director-dezvoltare-si-cristi-panait-ceo-3.jpg

Marina Tower

Marina Tower, un alt proiect exclusivist dezvoltat de Alpha Builders, se află în inima stațiunii Mamaia, între cele mai renumite cluburi și restaurante. Cu o priveliște panoramică asupra Mării Negre și a lacului Siutghiol, complexul oferă apartamente moderne, cu terase generoase și finisaje de înaltă calitate.

Rezidenții Marina Tower se bucură de o viață, cu acces la cele mai bune restaurante, cluburi și plaje din Mamaia. Facilitățile complexului, precum centrul SPA cu piscină semiolimpică, sala de fitness și restaurantul premium, completează experiența de lux și confort.

Tomis Tower

Tomis Tower, situat la intrarea în Constanța, oferă o perspectivă unică asupra orașului, a lacului Siutghiol și a stațiunii Mamaia. Cu apartamente spațioase, finisaje premium și dotări moderne, complexul atrage atât rezidenți, cât și investitori.

Amplasat într-o zonă cu acces facil la centre comerciale, parcuri și mijloace de transport în comun, Tomis Tower oferă un stil de viață dinamic și confortabil.

Alpha Villa și Primăverii 45

Alpha Villa, un ansamblu de 8 vile rezidențiale situate în zona vestică a Constanței, oferă un refugiu liniștit departe de agitația orașului. Fiecare vilă dispune de curte proprie și terasă spațioasă, oferind rezidenților intimitate și confort.

Primăverii 45, un proiect imobiliar cu accente contemporane, este situat în zona centrală a Constanței, oferind acces facil la principalele puncte de interes ale orașului. Apartamentele moderne, cu 2 și 3 camere, sunt concepute pentru a satisface nevoile celor care își doresc un stil de viață urban și dinamic.

Mamaia 161

Mamaia 161, situat pe bulevardul Mamaia, la doar 100 de metri de Universitatea Ovidius, oferă rezidenților posibilitatea de a se bucura atât de liniștea mării, cât și de energia orașului Constanța. Apartamentele moderne, cu terase generoase și compartimentări inteligente, sunt ideale pentru cei care își doresc un stil de viață echilibrat.

Un viitor promițător pentru piața imobiliară de lux

Sub conducerea lui Octavian Mitan și Cristian Panait, Alpha Builders continuă să dezvolte proiecte imobiliare de lux care să redefinească standardele de calitate și confort pe litoralul românesc. Cu o viziune clară și o dorință pentru excelență, cei doi lideri transformă visul unei locuințe perfecte în realitate pentru tot mai mulți români.