Un scandal aproape tras la indigo cu cel dintre Roxana (ex-Trident) si Marcel Sarbu sta sa izbucneasca in showbizul romanesc. Protagonistii acestuia sunt fostul model Mihaela Tudor (actuala sotie a fotbalistului Ianis Zicu) si omul de afaceri Darius Burciu. Culmea este ca cele doua personaje au avut o influenta extrem de importanta si in conflictul dintre Roxana si Marcel, intre cei patru existand o relatie putin spus ciudata.

Ca si in cazul lui Marcel si al Roxanei, Darius si Mihaela au impreuna un copil, care a venit in urma unei relatii care nu s-a oficializat niciodata. Fiul celor doi se numeste Eric Gabriel si in prezent se afla in centrul unei lupte pe viata si pe moarte intre cei doi, pentru custodie. Coincidentele nu se opresc, insa, aici! Se pare ca cei doi fosti iubiti au semnat, dupa nasterea copilului, o conventie prin care se stabileste de comun acord, toate detaliile legate de custodia acestuia. Ulterior, custodia a devenit si obiectuyl unui proces dintre cei doi, castigat tot de Mihaela. Astfel, aceasta ar fi ramas la domiciliul mamei, cu drept de vizitare din partea tatalui in fiecare zi de joi a saptamanii. Conform unor apropiati ai celui numit “J.R. de pe Bega”, omul de afaceri se plange din ce in ce mai des in ultima vreme ca Mihaela nu-l prea lasa sa-si vada copilul. Mai precis, ar fi reusit sa ajunga la el o sigura data anul trecut, cand a venit incarcat de cadouri pentru micut. Aceasta situatie l-ar fi pus pe Darius in situatia de a deschide un nou proces impotriva Mihaelei, in care solicita custodie comuna, un alt program de vizitare, precum si trecerea minorului de pe numele mamei, pe numele sau.De cealalta parte, Mihaela Tudor a povestit in mai multe randuri ca Darius ar fi amenintat-o cu moartea si ca pana la urma l-a parasit de frica. Si tot ca in cazul lui Marcel si a Roxanei, presa a relatat anul trecut despre o urmarire prin oras cu masinile, care, insa, s-a incheiat si cu un accident usor, “victima” fiind masina omului de afaceri.

Au fost cele mai bune prietene

Dincolo de destinul tras aproape la indigo, si mai interesanta este relatia ciudata pe care cei patru o au intre ei. Roxana Sarbu (ex-Trident) a avut o relatie cu mai multi ani in urma cu Darius. La cativa ani dupa ce s-a despartit de ea, a cunoscut-o pe Mihaela, care i-a devenit cea mai buna prietena si confidenta. Prietenia lor a durat pe perioada relatiei dintre Roxana si Marcel si a continuat o perioada si dupa aceea. Doar ca, dupa ce Marcel n-a mai fost cu Roxana, presa a inceput sa scrie ca ar avea o relatie cu (cine credeti?)… Mihaela. Roxana n-a vrut sa creada aceasta poveste, ba mai mult, a si ajutat-o sa se cupleze cu Darius. Ceea ce nu stia Roxana la acea data era ca tocmai prietena ei cea mai buna o departise de tatal copilului ei. Mai exact, aceasta ii povestise lui Marcel ca la cateva luni dupa nastere, Roxana l-ar fi vizitat de cateva ori pe Darius. Ulterior, in timpul unei confruntari “barbatesti” Darius i-ar fi recunoscut lui Marcel ca acest lucru e adevarat, si atunci cel de-al doilea a luat hotararea sa rupa legatura cu Roxana. Si de parca nu era suficient, zilele trecute, paparazzi au surprins-o pe Mihaela iesind din casa lui Marcel, desi intre timp a redevenit partenera lui Ianis Zicu! Doamne, ce telenovela!