Sa gasesti dragoste prin aplicatii de intalniri si site-uri de matrimoniale a fost un subiect controversat, a determina cand este timpul pentru tine si partener pentru a-ti actualiza statusurile la ,,Intr-o relatie” este o idee complet diferita. Chiar daca simti fluturi in stomac la fiecare intalnire si aveti o chimie incredibila intre voi, nu este neaparat o garantie ca va puteti face relatia oficiala.

Indiferent daca sunteti in cautarea unei relatii casual sau sunteti gata sa va implicati serios intr-o relatie, urmatoarele informatii va ajuta sa aveti un ghid la indemana care sa precizeze semnele unei relatii casual si a unei relatii serioase. 

Ca in orice tip de relatie, romantica sau de altfel retineti ca este intotdeauna important sa comunicati asteptarile si nevoile pentru a evita dezamagirea. De exemplu, “sa va vedeti” si “sa va intalniti” cu cineva este acelasi lucru sau sunt doua concepte complet diferite? Si cat de confortabil va simtiti cand vine vorba despre stabilirea granitelor, cand vine vorba de sex , fie unul cu altul, fie cu alte persoane? Acesta este modul in care puteti stabili daca va indreptati spre relatii serioase sau va aflati in faza unei relatii casual, conform informatiilor din sursa 123matrimoniale.ro.

Relatii si intalniri casual – matrimoniale

Intalnirile si relatiile casual sunt concentrate pe “aici si acum “. Inveti despre personalitatea celuilalt, daca te distrezi … si atunci stabilesti daca vrei sa vezi din nou aceasta persoana.

Daca nu te-ai hotarat sa investesti timp si energie in relatia cu cineva si te tot intalnesti cu alte persoane si preferi sa ai o abordare ,,fara obligatii”, probabil ca preferi relatiile si intalnirile casual. Aceste tipuri de relatii nu sunt pentru toata lumea. Spre exemplu, aceste relatii adesea nu implica fidelitatea si daca incepi sa fii atasat emotional, acest lucru te va conduce la dezamagire si depresie.

Relatii oficiale – matrimoniale

Daca ti-ai facut timp sa te asezi si sa ai conversatia daca iti asumi titlul de iubita sau iubit, atunci considera-te in faza de “relatie exclusiva”. Acum sunteti oficial un cuplu. Conform sfaturilor de pe site-urile de matrimoniale, a vorbi despre lucruri pe care ar trebui sa le faceti impreuna ca si cuplu in viitor este un semn pe care ti-l doresti in viitorul tau. Daca partenerul incepe te include in planurile de viitor, chiar daca este vorba de adoptarea unui animal de companie sau petrecerea unei vacante impreuna, acestea sunt semne ca relatia a devenit oficiala.

Relatii serioase – matrimoniale

Cel mai mare indicator ca sunteti intr-o relatie serioasa? Pentru inceput, tu si partenerul ati decis sa renuntati la alte intalniri si sunteti gata sa va ganditi la viitor ca si cuplu pe termen lung. Unele dintre semne ca relatia este serioasa sunt: incepeti sa va impartasiti temerile, activitatile si programul de la locul de munca, va simtiti confortabil indiferent ca sunteti in pijamale sau in costume si rochii elegante, etc.  

Relatiile serioase sunt adesea cautate pe site-urile de matrimoniale, dar este important sa specifici in profil daca preferi acest gen de relatie sau cauti doar o relatie casual, bazata doar pe sex. 

Cand sa inchei o relatie?

Nimeni nu a spus niciodata ca despartirea a fost usoara, dar ar trebui sa stiti pana acum ca nu toate relatiile care incep pe site-urile de matrimoniale, sunt de durata. Daca ati devenit incet, incet doar prieteni sau colegi de camera, iar chimia sexuala a disparut de mult si stii ca nu se va intoarce, este timpul pentru a va desparti. In timp ce poate parea putin superficial ca relatia sa se bazeze pe relatii sexuale, lipsa activitatii sexuale duce la frustrarea in relatie, la resentimente si chiar la inselat, si de obicei aceasta relatie se inrautateste in timp.