Cand vorbim de materiale pentru ambalare, ne gandim la toate acele materiale ce pot fi folosite pentru a depozita un bun, pentru umplere si amortizare, la mijloace de inchidere si de dispersare, adica capace.

Pentru a garanta protectia, este foarte important ca sa gasiti combinatia optima de materiale de ambalare. In functie de produsul ce doriti sa ambalati, puteti folosi plastic sau carton, iar in cazul unor produse mai sensibile, combinatii de multi- materiale, cum ar fi un recipient din plastic, cu un capac de aluminiu, de exemplu.

Nu e nevoie sa accentuam importanta deciziei, in ceea ce priveste felul capacului ales. In functie de caracteristici si destinatie, materialul si modelul capacelor poate fi unul deosebit de variat. Recomandam sa luati in considerare vascozitatea produsului ce urmeaza sa fie distribuit cu ajutorul acestor capace, si dimensiunea deschiderii cand faceti alegerea capacelor. De asemenea, in cazul in care urmeaza sa fie umplute cu materiale acide sau corozive materialele de ambalare, va recomandam sa alegeti materialele potrivite pentru capac.

Pe allinpackaging.ro puteti gasi o gama variata de capace flip- open, disc top, push pull, de masurare, de picurare, de clatire, din plastic sau metal. De asemenea, stam la dispozitia clientilor nostri si cu mai multe modele de capace detasabile sau cu protectie pentru copii. Cel mai usor puteti face selectia, utilizand filtrul asezat in stanga paginii, cu ajutorul careia puteti selecta capacele potrivite, in functie de criteriile prestabilite.

Pentru ca noi acordam o deosebita atentie eficientei, am dori sa va atragem atentia asupra faptului ca puteti gasi si comanda chiar si ambalaje destinate livrarii, tot de pe site-ul nostru. De asemenea, accesand categoria “Servicii” puteti sa va informati despre posibilitatile de decorare, imprimare oferite de allinpackaging.ro.

Tot in cadrul acestor servicii, clientii nostri pot beneficia de un design grafic personalizat, si in cazul in care aveti deja idei concrete, dar si in cazul in care aveti nevoie de conceptia unor idei noi.

Va asteptam cu drag!