Plaja este locul perfect pentru relaxare in perioada de vara , precum si pentru a putea face fata temperaturilor ridicate cu o baie buna. Cu toate acestea, o zi la plaja ofera mult mai mult si poti practica multe alte activitati, precum jocul cu vasle, jocul de volei pe plaja sau pur si simplu citirea unei carti bune.

Daca sunteti unul dintre acei oameni carora le place sa citeasca si doresc sa profite la maximum de dupa-amiezele pe plaja , va oferim o selectie cu cele mai bune carti de citit pe plaja in aceasta vara.

Dulceata apei (Nathan Harris)

Una dintre cele mai bune carti de care sa te bucuri vara in timp ce esti pe plaja este The Sweetness of Water , de Nathan Harris . Este un roman care spune povestea a doi frati din ultima parte a Razboiului Civil American, care cauta refugiu pe proprietatea unui fermier alb pe nume George Walker si a sotiei sale, Isabelle, care ii angajeaza sa-si lucreze pamantul.

In paralel, intre doi soldati confederati ia nastere o poveste de dragoste interzisa , care, odata incheiat razboiul, isi celebreaza intalnirile romantice, pana cand problema iese la iveala si determina destabilizarea comunitatii.

„Ultimul porumbel” (Men Marias)

Ultimul Porumbel este o carte de crima si mister scrisa de Men Marias, care povesteste ce s-a intamplat in fata bazei navale Rota, unde un grup de vecini cer dreptate dupa aparitia cadavrului tinerei Diana Buffet  , care zace mutilata si cu mari. cuie.aripi cusute la spate.

Sergentul Patria Santiago este constient ca criminalul va actiona din nou , dar nimeni nu o crede, asa ca decide sa traga singurele fire deschise pentru a incerca sa clarifice cazul, o ancheta pe care Diana o facea pe baza si relatia ei cu disparitia lui . o tanara cu cateva decenii in urma .

„Spune-mi cine sunt” (Julia Navarro)

Spune-mi cine sunt este un succes al lui Julia Navarro , care este un pariu sigur pentru a te bucura de o lectura buna pe plaja. Este o carte care te va captiva din prima clipa cu povestea ei, care in acest caz este despre o poveste de spionaj in care o jurnalista primeste propunerea de a investiga viata strabunicii sale, care a fugit, abandonandu-si sotul si fiul. cu putin timp inainte de izbucnirea razboiului civil spaniol.

Acest roman istoric contemporan urmareste calatoria Ameliei Garayoa de la a doua republica pana la caderea Zidului Berlinului , cuprinzand al Doilea Razboi Mondial si Razboiul Rece. Dragostea, spionajul, intriga si tradarea converg in paginile sale.

„Bomba de fum” (Laura Santolaya)

In sfarsit, va lasam cu o alta dintre cele mai bune carti de citit pe plaja in aceasta vara : Smoke Bomb , de Laura Santolaya , care in aceasta lucrare spune o poveste duioasa care trateaza valoarea prieteniei si criza vietii cu care trebuie sa se confrunte. la momentul de a deveni adult.

Pentru a face acest lucru, spune povestea Lenei, o tanara de peste 30 de ani care are multe nesigurante si traieste intr-o criza continua . Prietenii lui l-au pus la o intalnire la orb in timpul unui curs de gatit si, a doua zi, se trezeste cu o mahmureala uriasa care il face sa ia decizia de a-si schimba viata si sa se indrepte spre Grecia pentru a invata sa gateasca, fara sa fie constient ca trebuie sa se confrunte cu o provocare importanta.