A fi inselat intr-un vis poate de multe ori sa te faca te simti ca se intampla in realitate incat de fapt mergi si sa-ti acuzi sotul, iubitul sau iubita. Astfel de vise sunt nelinistitoare si tulburatoare. 

De multe ori te fac sa indoiesti relatia ta. Adesea visele despre infidelitate sunt mai rar despre inselaciune, ci mai degraba despre propriile sentimente de nesiguranta. Iata cum este interpretat cel mai comun vis pe care il au majoritatea persoanelor, conform site-ului edestin.ro, pe http://edestin.ro/

Interpretare vis inselat – lipsa de atentie in relatie

O lipsa de atentie din partea partenerului tau poate declansa un vis in care partenerul tau are o aventura. Deoarece nu va acorda atentie, atunci incepeti sa credeti ca atentia lor este concentrata pe altcineva. Poate ca este vorba despre mai multe ore de munca sau faptul ca petrece timp la sala. Totul este nevinovat, dar mintea ta visatoare transforma timpul petrecut departe de tine ca pe o aventura. Este indicat sa comunicati cu partenerul/ partenerul pentru a stabili ceea ce va doriti.

Interpretare vis inselat – frica de abandon

Sa visezi ca partenerul, sotul sau persoana te inseala, indica si teama de a fi abandonat. Esti preocupat de viitor si de destin in dragoste si daca partenerul va fi acolo pentru tine. Poate ca astepti un angajament sau iti doresti ca relatia sa treaca la un alt nivel. Adesea, astfel de vise pot aparea deoarece ai fost abandonat inainte de un fost, de un parinte sau de o persoana importanta din viata ta.

Interpretare vis inselat – lipsa stimei de sine

Atunci cand te simti inutil sau ca nu te ridici la nivelul asteptarilor celor din jur, este posibil sa visezi ca iubitul tau te insala. Ai un sentiment scazut al valorii de sine si simti ca nu exista niciun motiv pentru ca partenerul tau sa ramana cu tine. Luati in considerare cu cine este cel care va insela semnificativ in vis. Aceasta persoana este cineva care credeti ca este mai buna decat voi. 

Interpretare vis inselat – incredere in relatie

Increderea este un element important intr-o relatie. Daca aceasta incredere este compromisa, atunci puteti experimenta indoieli in relatie. Una dintre aceste indoieli se poate manifesta ca un vis despre inselat. 

Interpretare vis inselat – de la vis la realitate

In cazuri rare, visul tau in care esti inselat poate fi despre un aspect real in relatia ta. Este posibil sa treceti cu vederea indicii pe care subconstientul le ridica pentru a indica faptul ca partenerul nu este complet sincer sau nu este pe deplin angajat in relatie. Exista posibilitatea sa fi fost in negare cu privire la infidelitate si atunci acest lucru sa se manifeste in vis, conform detaliilor de pe edestin.ro. 

Interpretare vis inselat – tu inseli

Sa visezi ca esti cel care are o aventura sugereaza sentimente de auto-vinovatie si tradare de sine. V-ati compromis convingerile sau integritatea. Uneori, inselaciunea poate sa nu fie despre relatia ta, ci mai degraba despre o situatie in care ai inselat sau in care erai necinstit.

In mod alternativ, relatia cu altcineva poate fi despre o anumita calitate pe care o admiri la acea persoana. Este vorba despre calitati pe care ti le doresti si lupti mereu sa ajungi sa ai atitudinea persoanei pe care o visezi. De exemplu, daca iti inseli partenerul cu seful, atunci visul poate semnifica dorinta de control, putere si autoritate.

Visele despre inselat pot reflecta, de asemenea, intensitatea pasiunii tale sexuale. In acest scenariu, visul poate servi de fapt ca o reafirmare a angajamentului fata de relatie. Daca va apropiati de data propriei nunti, atunci nu este neobisnuit sa aveti vise despre experiente erotice cu alti parteneri.

Un astfel de vis reprezinta noutatea pasiunii tale sexuale. Este important sa retineti ca un astfel de vis nu inseamna ca va veti rataci sau ca visul va spune ca sunteti cu persoana gresita. In cele mai comune interpretari vise de pe edestin.ro, inselatul reprezinta adesea o traire interioara si nu neaparat o realitate.

Interpretare vis inselat – concluzii 

Chiar daca visele despre inselaciune se refera uneori la tradare reala, este totusi important sa abordam emotiile care au condus la conturarea unui asemenea vis. Sentimentele de neglijare, nesiguranta si neincrederea sunt lucruri care ar trebui confruntate si discutate in orice relatie personala pentru ca parteneriatul sa stie despre ce este vorba.