Se lauda ca au construit tara si ca isi merita pensia.
Dar:Nu le pasa ca pensia lor a fost mancata chiar de Statul comunist, pe care il aplauda si il apara tot ei. Nu le pasa ca firmele de stat nu platesc contributii cu anii si singurii care alimenteaza in mod real bugetul sunt doar firmele private (pe care ei le urasc). Nu le pasa ca fara aceste firme private (“marsavele” corporatii capitaliste) si fara FMI (pe care ei de asemenea il urasc) nu si-ar mai primi pensia…DELOC. Chiar de maine. Nu le pasa ca tara e in faliment (nici nu prea inteleg ei ce-i aia). Nu le pasa ca putinii tineri care au avut norocul sa-si mai gaseasca de lucru la privat, platesc degeaba contributii. Pentru ei ca nu vor mai primi pensie niciodata.

Iar dintre toate “nepasarile” lor, asta este cea mai criminala. Pai te lauzi ca ai muncit pentru noua generatie: dar de fapt ii distrugi tot restul vietii.

Ce-i intereseaza pe ei?

Sa-si primeasca banii, pensia aia mizerabila: cu orice pret, indiferent de la cine, indiferent daca omul respectiv le este dator cu ceva sau nu, indiferent daca trebuie sa fure sau sa calce pe cadavre.

De fapt, ce diferenta mai este intre milioanele de pensionari amarati, care voteaza constant cu “domnu’ Iliescu”, si politrucii nemernici care jefuiesc tara de 23 de ani?

Si unii si altii se bat cu pumnul in piept cat isi iubesc ei tara si cum s-au sacrificat ei pentru tine. Si unii si altii se lauda ca sunt “saraci si cinstiti”, ca Iliescu in 1990 (cand, de fapt, multe pensii au ajuns sa fie mai mari ca salariile). Si unii si altii traiesc de fapt pe banii tai, luati cu forta (taxe si impozite). Se ajuta unii pe altii o data la 4 ani, sa ramana cu mana in buzunarul tau. Doamne fereste sa-i gonesti; esti anti-patriot. Cei care iti fura milioane, sunt mai putini. Iar cei care iti fura mai putin, sunt…milioane. Asta e singura diferenta.

Ce e de facut?

Simplu: nu mai platiti taxe. Faceti greva fiscala.

Munciti pentru voi, nu pentru stat, nu pentru altii.

Nu lasati pe nimeni sa se atinga de banii vostri si nu pastrati banii in bancile romanesti.

Puneti voi personal deoparte pentru pensie, nu lasati Statul s-o faca in numele vostru: pentru ca o sa-si bata joc de bani si de viata voastra.

Puneti voi personal deoparte pentru sanatate, nu mai platiti la Casa de Asigurari de Sanatate de stat. Spitalele de stat sunt o mizerie. Mii de romani au murit deja cu zile in ele.

Fiti constienti ca aceasta criza nu se va termina nici intr-un an, nici in 10. E abia la inceput! Si fiecare ban pe care vi-l ia cineva, va scade sansele de supravietuire. Voua si familiei voastre. In acest moment, criza economica sterge de pe harta tara oamenilor “saraci si cinstiti”.

Aveti grija sa nu fiti stersi impreuna cu ea!