Cautati indrumare si incurajare de la cineva sau ceva mai intelept? Ceva care poate reduce distragerile vietii de zi cu zi? Ati luat in considerare cartile de tarot din Arcana Majora? Daca nu, poate e timpul. In tarot, Arcana Majora are 22 de carti care sunt considerate fundamentul Tarotului. Acestea reprezinta cea mai buna imagine de ansamblu ce cuprinde toate aspectele vietii.

Pe fiecare carte din Arcana Majora exista o figura arhietipala care ilustreaza lectii de viata si teme importante, teme cu care probabil se confrunta fiecare persoana la un moment dat in viata.

Tarot online – Lectii de viata din carti de tarot

Este de la sine inteles ca s-ar putea sa va simtiti profund conectati cu unele carti, in timp ce altele vor rezona mai putin cu emotiile resimtite de-a lungul vietii. A avea o afinitate si a va conecta la diferite carti de tarot online din Arcana Majora este o reflectare a locului in care va aflati viata, conform indicatiilor din sursa tarot-online.ro.

O mai buna intelegere a lectiilor si a temelor din Arcana Majora va poate imbogati latura spirituala, oferindu-va in acest timp cateva lectii de viata de care sa tineti cont in viitor. Iata care sunt cartile din tarot-online care ofera cele mai importante lectii de viata. 

Omul Spanzurat 

Importanta cartii de tarot online Omul Spanzurat poate fi la inceput neobservanta. Mai mult decat atat, in cele mai multe cazuri este perceputa ca fiind o carte negativa. Cu toate acestea, cartea de tarot Omul spanzurat  reprezinta sinele fiecarei persoane. Adevarul este ca Omul Spanzurat prezinta de fapt un indiciu si un sfat. Atunci cand viata pare ca este literalmente cu capul in jos si nu mai ai niciun control, cel mai bun lucru de facut este pur si simplu sa astepti sa se rezolve lucrurile de la sine.

Echilibrul

Fara indoiala, Echilibrul este una dintre cele mai mari provocari cu care ne confruntam in experienta noastra pamanteasca. In viata noastra moderna, simtim aceasta provocare cu atat mai mult. Intre relatii, cariera, obiectivele personale si cresterea spirituala, este greu sa fim echilibrati. Totusi este nevoie de acel amestec delicat dintre moderatie si retinere.

Ar trebui sa privim cartea de tarot online Echilibrul din Arcana Majora ca pe o lectie de viata. Ar trebui sa o vedem ca o chemare sa traim viata artistic. La fel cum un mare pianist trebuie sa exerseze pentru a crea echilibrul perfect pentru a-si coordona mainile, la fel, trebuie sa ne cultivam propriul sistem de echilibru, astfel incat sa traim o viata in care sa ne bucuram de tot ce ne inconjoara.

Diavolul 

Ca si Omul spanzurat, Diavolul poate declansa frica pentru cei mai multi oameni. Totusi, chiar si Diavolul reprezinta o lectie importanta de viata pe care sa o inveti din tarot-online. Diavolul, ca si constiinta noastra, are o latura intunecata. Se poate dedica prea mult in obtinerea puterii si poate fi dependent de impulsuri necontrolate.

Demonii nostri interiori ne pot face sclavi, ne pot face dependenti de relatii nesanatoase, atat cu oamenii, cat si cu lucrurile. Din acest motiv, Diavolul este cartea perfecta pentru a obtine sfaturi de viata, impreuna cu Echilibrul. Cartea de tarot Diavolul ne aminteste sa ne infruntam demonii interiori si sa ne folosim energia intr-un mod care ne evidentiaza calitatile si nu defectele. 

Turnul

Cat de des ocolim adevarul, ignoram provocarile si disonantele din viata noastra, toate pentru ca vrem sa ,,pastram pacea” si sa evitam conflictul? De prea multe ori, nu? Totusi, aceasta practica este ca o bomba cu ceas, care asteapta sa explodeze, asa cum se intampla in  imaginea reprezentativa a cartii de tarot Turnul.

Daca nu te confrunti cu adevarul, adevarul te va confrunta, intr-un fel sau altul, iar Turnul ne aminteste unde putem ajunge daca fugim de adevar. Turnul ne aminteste sa nu fugim de nicio lupta deoarece la un moment dat, acele conflicte ne vor coplesi. Uneori este nevoie de haos pentru a avea parte de un nou inceput si de ordine in viata.