Se numeste Adair Tishler, are doar zece ani si este cel mai tanar membru al distributiei serialului “Heroes”, unde o interpreteaza pe Molly Walker. Iata in continuare un interviu recent cu simpatica pustoaica, realizat de jurnalista Sara Randazzo de la revista “Entertainment Weekly”. Enjoy !

Cum ai caracteriza-o pe Molly ?

Molly este o fata careia ii place distractia. Este crescuta de doi barbati, deci banuiesc ca atunci cand va fi mare, s-ar putea sa fie mai baietoasa. Este un pic paranoica din cauza faptului ca parintii ei au fost ucisi chiar in fata ei.

Care este puterea ta ?

Eu pot gasi pe oricine sau orice. Mi-ar placea sa am puterea asta si in realitate, deoarece pierd o groaza de lucruri.

De ce personajele rele iti vor puterea ?

Ganditi-va un pic: Sylar doreste puterile tuturor, dar ca sa aiba aceste puteri trebuie sa gaseasca persoanele respective.

Unde te regasim in cel de-al doilea sezon ?

Molly locuieste impreuna cu Mohinder Suresh (Sendhil Ramamurthy) si Matt Parkman (Greg Grunberg). Incearca sa descopere cine este “boogie man” [bau-bau], dar ii este frica. Stie ca se afla intr-un mare pericol, dar barbatii nu inteleg acest lucru. Eu nu vreau sa-i caut pe cei rai, dar barbatii doresc asta pentru a-i opri.

Cum este sa faci parte din “Heroes” ?

Lumea “Heroes” este una nebuna si amuzanta, actorii sunt niste draguti. Cei doi barbati cu care lucrez eu, Sendhil si Greg – unul din ei are un bebelus iar celalalt are trei copii, asa ca sunt obisnuiti cu copiii. Sunt nebuni si sunt extrem de draguti. Sunt grozavi.

Reprezinta niste figuri paterne pentru tine ?

Mai degraba eu sunt o figura materna pentru ei, pentru ca se poarta cu mine ca niste copii, se joaca. In prima zi cand am ajuns la filmari, m-au luat cu intrebari de genul “Poti sa gasesti unde e mancarea ?” Faceau tot felul de glume. Eu le spuneam “N-ar trebui sa va purtati ca niste adulti ?” Eu, Hayden [Panetierre (Claire)] si Noah [Gray-Cabey (Micah)] suntem cei mai maturi de acolo. Noah este un geniu, este in clasa a noua si are doar 11 ani.

Esti indragostita de vreunul din colegii tai mai chipesi ?

Cred ca lucrez cu cei mai aratosi doi dintre ei, dar din pacate sunt deja luati. Dar nu ma prea gandesc la astfel de lucruri, nu inca. Insa toti prietenii mei o fac, si daca voi mai aparea in serial inca vreo cativa ani, probabil ca o voi face si eu.

Care a fost prima ta parere cand ai auzit despre “Heroes” ?

Oricine isi doreste sa aibe o super-putere. Prietenii mei si cu mine ne jucam mereu si spunem ca avem super-puteri, ca de exemplu ca suntem foarte puternici sau putem zbura. E un concept grozav. E interesant sa vezi in ce mod s-ar comporta adultii daca ar avea super-puteri.

Ce putere ti-ai dorit intotdeauna s-o ai ?

Mi-as fi dorit sa fiu foarte puternica ca sa-i pot bate pe altii.

E greu sa nu le spui altora spoilere din “Heroes” ?

Prietenii mei ma intreba tot timpul, dar eu le spun “Nu pot sa va zic ! Imi pare rau !” Dupa sfarsitul sezonului I am participat la alta auditie si regizorul prezent acolo m-a oprit si m-a intrebat: “Sylar va supravietui ?” Eu i-am zis “Nu pot sa va spun, imi pare rau”.

Ti-au placut benzile desenate si inainte de “Heroes” ?

Intotdeauna am fost un fan al lor. Am crescut cu “Silver Surfer”, “Fantastic Four” si toate celelalte parti “X-Men”. Il iubesc pe Hugh Jackman.

Ce te-a atras spre actorie ?

[Cand am fost mai mica] am fost un bebelus “Gap”. Lumea imi spunea: “Daca chiar vrei sa faci ceva, ar trebui sa te duci in California”. Asa ca am venit in California. Si de la modeling am trecut la reclame, iar de la reclamele la un serial tv. Cred ca sunt talentata in acest domeniu.

Ce crede fratele tau de 14 ani despre faptul ca tu joci in serial ?

Fratele meu se lauda tuturor prietenilor sai: “Da, sora mea joaca in Heroes, impreuna cu Hayden”. Desi eu nu joc cu Hayden. Acum este smecherul clasei si ii place, normal. Mi-a zis: “Adair, ai face bine sa nu te lasi de asta, sau o sa-ti rup mana”.