Sursa foto: freepik.com

Cazinourile online sunt tot mai populare, numarul de jucatori la nivel mondial fiind de ordinul milioanelor. Chiar daca salile de jocuri si cazinourile fizice inca se bucura de succes, este clara tendinta de crestere a platformelor de jocuri de noroc de pe internet. Accesul facil, confidentialitatea maxima si programul nelimitat sunt avantaje ale mediului online pe care niciun pasionat de gambling nu le poate ignora. Aproape oricine indrageste riscul sau castigurile, si, daca si tu esti la fel, nu ignora importanta moderatiei. Daca iti organizezi bugetul astfel incat sa nu risti pierderi mari si limitezi timpul de joc, ai toate sansele sa te distrezi fara griji, pe termen lung. Sunt multe jocuri de noroc pe care le poti accesa online, dar merita sa le incerci pe cele mai populare 5 dintre ele.

  1. Pariurile sportive

  Desi sunt multi cei care nu considera pariurile sportive un joc de noroc, acestea tin si de sansa. Oricat de bine ai studia statisticile, hazardul face parte dintre factorii care te fac sau nu castigator. Daca plasezi pariuri la Winner sau la orice alta casa de pariuri, trebuie sa iei in calcul specificul sportului pe care joci, dar sa te astepti si la surprize. Bettingul este complex si iti ofera sansa sa-ti testezi pronosticurile. Satisfactia pariorilor provine si din controlul partial pe care il au asupra jocului. Spre deosebire de alte jocuri de cazino, in care doar norocul conteaza, in pariuri sunt importante si cunostintele despre echipe, sportivi si competitii.

   2. Sloturile

   Sloturile au fost mult timp jocuri mecanice, iar castigurile pe care le puteai obine tragand de maneta constau in fructe sau dulciuri. In prezent, „pacanelele“ sunt exclusiv electronice sau online. Popularitatea lor este uriasa la nivel global, pentru ca sunt usor de jucat si foarte distractive. Exista mii de tipuri de sloturi care se pot juca online. Unele dintre ele imita sloturile traditionale, cu linii de joc si simboluri, in timp ce altele au linii de joc care se schimba la fiecare rotire, simboluri variate, runde suplimentare si castiguri progresive. Chiar daca jucatorii cred ca pot aplica anumite strategii de joc, „pacanelele“ tin doar de noroc.

    3. Blackjack

    Se spune ca si un copil mic poate invata blackjack in cateva minute, dar pentru a castiga ai nevoie de experienta si inteligenta. Regulile jocului presupun ca suma numerelor de pe carti sa fie de 21 sau cat mai aproape de acest numar, fara a-l depasi. Jucatorul trebuie sa fie constient de raportul de sanse din fiecare moment si sa se adapteze in functie de probabilitati. 

     4. Keno

     Keno este un joc de tip loterie care a aparut in China acum 2000 de ani. In prezent, exista numeroase tari care organizeaza jocuri keno, cu extrageri zilnice ori la cateva ore sau minute. In Romania, jocurile keno din Grecia, Italia si Polonia sunt cele mai populare. Ca orice tip de loterie, keno presupune parierea pe un numar sau o serie de numere si o extragere care decide castigatorii. 

      5. Ruleta

      Ruleta este un joc de cazino care a rezistat timpului cu succes. In prezent, poti juca pe internet diferite versiuni ale ruletei, cum sunt cea franceza sau cea americana. La fel ca la ruleta din cazinourile fizice, si la cea online ai la dispozitie numeroase optiuni de pariere, de la numarul exact pe care se opreste bila sau culoare la un anumit interval de numere ori la tipul de numar (par/impar). Trebuie sa stii ca, daca alegi ruleta americana, avantajul casei este mai mare. 

      Cele mai populare 5 jocuri pe care ti le-am prezentat ofera distractie din plin. Totusi, indiferent pe care il alegi, joaca-l responsabil.