Dacă se apropie perioada concediului și îți dorești să-ți petreci vacanța departe de toată nebunia și agitația orașului, sau tocmai te-ai întors din concediu și deja începi să planifici următoarea vacanță ori vrei să evadezi câteva zile, atunci cu siguranță ar trebui să ai în vedere destinații mai puțin cunoscute, în care cel mai probabil nu ai fi avut în plan să ajungi prea curând.

Caută locații ce impresionează prin aspectelor lor exotice

Maximizează-ți timpul petrecut în vacanțe prin alegerea unor vacante exotice, vacanțe ce-ți vor reda energia cu ajutorul plajelor idilice și a momentelor magice petrecute. Cu doar câteva click-uri pe internet, vei reuși să găsești cele mai atractive, inedite și neobișnuite locuri destinate unei vacanțe de neuitat. Există multe destinații exotice în care poți ajunge, destinații atrăgătoare pe care nu ți le-ai fi imaginat niciodată. Plimbări cu flamingo pe plajele insulei Aruba, meditații adânci printre cireșii înfloriți din Japonia sau minunata capitală portoricană, San Juan din Puerto Rico unde poți vizita Orașul Vechi, plin de culoare și viață. Cu siguranță te vei bucura de câteva zile care-ți vor îmbăta simțurile. Profită de câteva zile de liniște în satul Kiwengwa, din Zanzibar, Tanzania. Vizitează vestitele sky baruri sau degustă fructe de mare proaspete din piața plutitoare, din Bangkon, Thailanda.

Optează pentru un city break

Fie că ești în căutarea câtorva zile eliberatoare sau a unui weekend în care să uiți de toate, un city break poate fi ocazia perfectă pentru a te destinde și pentru a descoperi locuri extraordinare în Europa. Chamonix, Franța îți oferă unul dintre cele mai spectaculoase locuri ale naturii, muntele Mont Blanc fiind alegerea ideală dacă ești un împătimit al skiului. Un city break în Dortmund, Germania, îți va încânta simțurile olfactive cu trandafirii din grădina Rosarium sau te va încânta și bucura prin plimbările Alter Markt și Altes Stadthaus, piețele pietonale ce găzduiesc numeroși comercianți, dar și buticuri, galerii, cafenele și restaurante. Vizitează centrul istoric din Varșovia și degustă vestitele preparate poloneze zurek, pierogi și cârnații polonezi. 

Petreceți zilele de odihnă pe continentul American

Destinațiile exotice din toată lumea sunt perfecte atunci când dorești să-ți petreci puținele zile de concediu în străinătate, zile de neuitat, pe care să le trăiești la maxim și să le povestești cu nerăbdare la întoarcerea în țară. O vacanță exotică în Chicago, poate avea loc în orice anotimp. Alege să vizitezi primul zgârie-nor construit în America, fă-ți o poză la Cloud Gate sau The Bean, piesă arhitecturală proiectată de Anish Kapoor sau mergi și patinează în Millennium Park. Vizitează celebrul turn CN din Toronto, Canada, cunoscut în toată lumea. Sau celebrul muzeu Royal Ontario, remarcat prin unicitatea designului și colecția remarcabilă de exponate ce acoperă o mare varietate de perioade din toată lumea.