Nu încape îndoială că tehnologia face parte din viețile noastre de zi cu zi. O mare parte din problemele pe care le întâmpinăm pot fi rezolvate cu ajutorul dispozitivelor și aplicațiilor pe care le utilizăm. Lumea afacerilor a fost, de asemenea, schimbată în bine de opțiunile puse la dispoziție de tehnologia modernă. Una dintre aceste opțiuni este o soluție de automatizare a vânzărilor.

Ce este și cui se adresează o asemenea soluție de automatizare a vânzărilor?

Optimall SFA este o aplicație care automatizează vânzarea și distribuția în regim pre-sales și van-sales. Aplicația a fost gândită pentru companiile de distribuție sau cele producătoare care au o rețea proprie de agenți de vânzări ce au trasee zilnice la clienți pentru preluarea comenzilor. Acest software SFA este ideal pentru firmele de toate mărimile, de la cele mici până la cele foarte mari.

Care sunt avantajele de care beneficiezi utilizând Optimall SFA?

Există multe beneficii pe care le oferă un astfel de software care poate fi adaptat indiferent de industria în care desfășori activități de vânzare. Mai jos, enumerăm doar câteva dintre ele.

  • În primul rând, centralizează informațiile privind stocurile, produsele și prețurile în timp real.
  • În al doilea rând, face posibilă preluarea comenzilor de către agenții de vânzări în timp real, comenzile transferându-se automat în sistemul de gestiune ERP.
  • În al treilea rând, reduce timpul de pregătire al comenzilor, fiindcă va face uitată metoda clasică de preluare a comenzilor, adică cea care folosește foaia și pixul.
  • Nu în ultimul rând, face posibile optimizarea stocurilor pe baza istoricului comenzilor și planificarea rutelor agenților.

Așadar, Optimall SFA va duce afacerea la un nivel superior prin automatizarea tuturor proceselor pe care agenții de vânzări le pot efectua. Optimallsfa.ro oferă mai multe detalii despre cum această aplicație poate crește o afacere.

Cum funcționează Optimall SFA?

Aplicația de tip SFA funcționează cu ajutorul celor trei elemente software pe care le are integrate.

  • Primul dintre aceste elemente este aplicația back office, ce permite extragerea datelor precum nomenclator articole sau stoc, dar și alte informații din sistemul de gestiune.
  • Al doilea dintre aceste elemente este aplicația mobilă instalată pe dispozitivul cu sistem de operare Android al agenților de vânzări care fac vizite la clienți.
  • Al treilea dintre aceste elemente este interfațarea cu ERP. Soluția Optimall SFA software se interfațează cu mai mult de 75 de sisteme de gestiune, astfel că e posibilă sincronizarea tuturor datelor în timp real, atât timp cât există o conexiune stabilă la internet.

Un software de tip SFA  îți poate oferi un avantaj competitiv dacă o integrezi în procesele interne de vânzare. În cele din urmă, un avantaj competitiv se traduce în mai mulțe vânzări și, deci, mai multe venituri pentru compania ta.