Amber Heard, talentata actrita care a fost prinsa in trecut de o furtuna mediatica din cauza procesului sau controversat cu Johnny Depp, a decis sa rupa tacerea ei lunga si sa-si faca vocea auzita din nou. Cu scopul de a-si revitaliza cariera si de a-si restabili imaginea publica, Heard a distribuit doua mesaje pe contul ei de Instagram , dezvaluind detalii despre participarea ei la Festivalul de Film de la Taormina si promovand noul ei film, „In the Fire”.

Dupa disputa juridica turbulenta care a plasat-o in centrul atentiei si a etichetat-o ​​drept „ticalosul” in casatoria ei cu celebrul actor din „Piratii din Caraibe”, Amber Heard a decis sa profite de acest moment pentru a renaste din cenusa si isi reia cursa cu hotarare.

Curajul si perseverenta ei au fost laudabile, deoarece in prezent este cufundata in promovarea noului sau proiect de film, care are loc in 1988 si o prezinta in rolul unui psihiatru american care se adanceste in rezolvarea unui caz enigmatic al unui baiat columbian. acuzat ca este insusi diavolul de catre comunitate.

Intr-un interviu, Amber Heard si-a exprimat dorinta de a detine controlul asupra propriei naratiuni:

„Sunt controlul asupra majoritatii a ceea ce iese din gura”.

Totusi, el a evidentiat si frustrarea de a-si vedea mandria in acest proiect de film umbrita de clipuri negative si comentarii despre alte aspecte ale vietii sale. A face fata criticilor si zvonurilor a fost o sarcina dificila pentru actrita, care a aflat ca nu poate controla povestile pe care altii le creeaza in jurul ei. Desi recunoaste ca acest proces a fost dificil , este increzator ca, in timp, va aprecia aceasta experienta ca pe o binecuvantare.

Participarea ei la Festivalul de Film de la Taormina si promovarea noului ei film „In foc” sunt semne clare ca este hotarata sa avanseze si sa lase in urma adversitatea.

Amber pledeaza pentru cariera ei si revine pe retelele de socializare 

Amber Heard si-a ridicat vocea pentru a-si clarifica pozitia si a-si declara dragostea pentru profesia ei:

Sunt actrita. Sunt aici sa sustin un film. Si nu este ceva pentru care pot fi dat in judecata”.

In plus, el si-a subliniat cariera in industria cinematografica, declarand ca si-a dedicat zeci de ani meserii sale si si-a castigat respectul prin propriile sale eforturi. Amber este constienta ca trecutul ei si adversitatile cu care s-a confruntat nu ii definesc cariera si este hotarata sa nu o lase sa o opreasca. Se concentreaza pe munca sa si pe impartasirea entuziasmului sau fata de cel mai recent film al sau.

Pe langa declaratiile sale publice, Amber Heard a decis sa-si revigoreze contul de Instagram dupa aproape 200 de zile de tacere pe retelele de socializare. Aceasta decizie a fost primita cu entuziasm de fanii si adeptii sai, care au fost incantati si i-au primit calduros.

In prima sa postare, a impartasit o fotografie in care o multime entuziasta poate fi vazuta apropiindu-se de masina lui in timp ce se indrepta spre Festivalul de Film de la Taormina. Imaginea surprinde momentul in care Heard se scufunda inapoi in lumea filmului si a atentiei mass-media.

Din decembrie 2022, cand a anuntat ca ia o pauza de pe retelele de socializare, Amber Heard nu a distribuit nicio imagine pe Instagram, starnind si mai multe asteptari cu privire la revenirea ei. A doua postare a ei arata o Amber zambitoare in timpul unei conferinte de presa, unde a abordat diverse aspecte legate de filmul sau si de viitorul carierei sale.