Timpul este o resursă importantă în orice domeniu, însă atunci când întreaga ta activitate se bazează pe existența programărilor parcă totul se complică și fiecare minut devine cât se poate de valoros.

Profesioniștii de beauty înțeleg acest aspect foarte bine și știu că o programare nerespectată sau anulată înseamnă atât pierderi financiare, cât și timp pierdut, în care nu poți desfășura altă activitate, în speranța că vei reuși să înlocuiești acea programare. În majoritatea cazurilor însă este foarte greu să găsești acel client care să aibă nevoie de o programare dintr-o clipă în alta astfel că, profesionistului nu îi mai rămâne decât să aștepte următoare programare.

Aplicațiile de programări online au dezvoltat o soluție utilă și eficientă menită să reducă numărul de programări anulate și neonorate. Fiecare client va primi un mesaj pe numărul de telefon și o notificare prin intermediul aplicației prin care i se vor reaminti toate informațiile privind data, ora și serviciul sau serviciile pentru care a optat. În funcție de caracteristicile fiecărei aplicații, mesajele de reamintire pot fi transmise fie cu o zi înainte de programare, fie atât cu o zi înainte, cât și cu câteva ore înainte de programare. Există de asemenea, situații în care clientul nu poate ajunge la salon din diferite motive, însă acest lucru nu va însemna o programare pierdută. Tot prin intermediul aplicației acestuia i se oferă oportunitate ca în momentul în care dorește să anuleze programarea, să consulte calendarul profesionistului astfel încât să își rezerve o altă zi sau un alt interval orar.

MERO este prima aplicație de acest tip din România, lansată pe piață în anul 2017 ce în prezent deține o comunitate de peste 3000 de profesioniști din domeniul beauty.

Această aplicație de management al programărilor este foarte ușor de utilizat, tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe platformă să introduci adresa salonului, să selectezi serviciile pe care le oferi și programul de lucru. În momentul în care un utilizator își face o programare, tu vei putea vedea toate informațiile în timp real, iar în calendar slotul selectat va deveni indisponibil pentru alte persoane.

Experiența profesioniștilor înscriși pe platformă atestă faptul că notificările și mesajele de confirmare reprezintă principala metodă ce a determinat scăderea numărului de neprezentări și anulări, întrucât clienții înșiși și-au manageriat mai bine programul. Înscrie-te și tu în comunitate profesioniștilor de pe MERO.